Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Syyskuun suosituimmat

Hups vaan, ja sinne sujahti syyskuu! En oikein tiedä minne, mutta nopsaan se meni ja tänään eletään jo toista syyskuukautta eli lokakuun ensimmäistä päivää. Tervetuloa vaan uusi kuukausi, mutta eiköhän vilkaista vielä vähän menneeseen.

Syyskuun suosituimmat | paleokeittio.fi

Olen aiemmin postaillut näitä edellisen kuukauden suosituimpia lähinnä Paleokeittiön facebook -sivulle, mutta josko nyt yrittäisi emäntä ryhdistäytyä ja tehdä menneestä kuusta yhteenvetoa myös tänne blogin puolelle. Edellisen kuun suosituimmat reseptit linkkeineen löytyvät satunnaisjärjestyksessä edelleen etusivulta, mutta nyt myös omasta postauksesta. Ainakin tällä kertaa ;)

Asiaan! Mitkä olivatkaan Paleokeittiön viisi suosituinta reseptiä syyskuussa 2015? Mukana on niin tulokasta kuin vanhaa kestosuosikkiakin. Mutta myös melkoinen ylläri! Jotain, jota en ajatellut näkeväni suosituimpien listalla syyskuussa. Aloitetaan alapäästä eli sijalta viisi. Ja sieltä löytyy… (resepteihin kuvaa klikkaamalla)

Paleokeittiön omppupiirakka_opt

5. Paleokeittiön omppupiirakka

Omenapiirakka syyskuun suosituimmissa ei liene kenellekään yllätys, joten täällä se on! Tämä omppupiirakka on muuten saanut kivasti positiivista palautetta eli jos et ole vielä testannut, niin ehkä pitäisi ;)

Vihreää ja voita_opt

4. Vihreää ja voita

Yllätys, yllätys! Nelossijalta tosiaan löytyy keväisesti parsaa, uppomunaa, haudutettua mustakaalia ja bearnaisekastiketta. Enpä olisi ihan heti osannut veikata tätä annosta syyskuun topfemmaan, mutta jostain syystä näin kävi. Tietysti uppomunathan sopivat syksyyn siinä missä kevääseen, mutta kyllähän tässä jo melkein aloin kasvatella rairuohoa ja laittaa pääsiäistipuja paikoilleen.

Syksyinen puolukka-kinuskipiirakka_opt

3. Syksyinen puolukka-kinuskipiirakka

Puolukka-kinuskipiirakka on ainoa uusi, syyskuussa julkaistu resepti, joka ylsi topvitoseen. Ja se on kyllä kolmospaikkansa kauden hyvänä herkkuna ansainnut. Emäntä tykkäsi kovasti happaman ja makean liitosta, joten kiva, että siitä on muutamassa viikossa ehtinyt pitää parituhatta muutakin =)

Tajuton kesäkurpitsavuoka_opt

2. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Parin vuoden takainen Tajuton kesäkurpitsavuoka pomppii topvitosessa säännöllisen epäsäännöllisesti ollen yksi Paleokeittiön kaikkien aikojen kymmenestä suosituimmasta ruokaohjeesta. Ja mikäs siinä, helppoa ja hyvää kauden arkiruokaa!

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Syyskuun ensimmäisen sijan nappasi kestosuosikki Aasialainen kookos-kanakeitto, joka viihtyy topfemmassa aina vaan, kuukausi toisensa jälkeen. Keitto on toki maukas, mutta ehkä hieman yllättävää on, että se on näinkin suosittu melko pitkästä ja aika eksoottisesta raaka-ainelistasta huolimatta. Mutta hienoa, että suomalaisille maistuvat myös vähän työläämmät vieraan maan maut eikä pelkkä mummon muusi ja lihapullat ;)


 

Sellainen oli Paleokeittiön syyskuu! Lokakuussa jatketaan aika pitkälti TehoPaleo -reseptien parissa. Paljon on jo valmiiksi kokkailtu, mutta vielä riittää työmaata tämän projektin osalta. Tavoitteena on kuitenkin saada reseptivihkonen kokonaisuudessaan julkaisukuntoon tässä kuussa. Ja saankin, ellei elämä tarjoile mitään kovin yllättävää ;).

Jos haluat kurkkia uuden TehoPaleo -reseptivihkosen ohjeita jo ennakkoon, niin käy lunastamassa katselu- ja latausoikeus Paleokaupasta. Samaan ostoskoriin kannattaa laittaa edulliseen pakettihintaan myös kaikkien aikojen ensimmäinen eli viime kevät-talven valmennusta varten koottu TP-reseptivihkonen. Siis jos sulla ei sitä vielä ole ;)

Paleokauppa

Reipasta lokakuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.