aasialainen, Gluteeniton, Lisukkeet, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Salaatit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Viljaton
Jätä kommentti

Eksoottisempi kaaliraastesalaatti (coleslaw)

Ajaton kaaliraastesalaatti eli tuttavallisemmin coleslaw on täällä taas! Tällä kertaa uudistuneena =)

Monikäyttöinen coleslaw on mun suosikki aina vaan. Vanhempi malli maistuu edelleen, mutta välillä on kiva kokeilla jotain muuta. Joskus viilaukset osuvat kohdilleen, toisinaan eivät. Tämä värikäs päivitys vanhasta klassikosta osui ja upposi! Toimii mainiosti etenkin tähän aikaan vuodesta; on vähän enemmän lämpöä, väriä ja makua alkuperäiseen verrattuna. Ja vivahdus aina piristävää Aasiaa.

Mitä monikäyttöisyyteen tulee, niin kaaliraastesalaatti sopii aika moneen junaan. Kelpaa ihan sellaisenaan sekä kanan, kalan ja liharuokien kyljessä. Mun mielestä ehkä paras kaveri kuitenkin liharuoille. Etenkin grillatuille. Ja tietysti bataattiburgerin ja muiden paleoburgereiden mehevöittäjänä.

Isommasta satsista riittää kivasti useampaan eri yhteyteen. Minä vetelin tätä sopivasti tulista versiota salaattilounaaksi ihan sellaisenaan, mutta pistinpä osan myös jauhelihapihvien kylkeen sekä paleohamppareiden väliin. Hamppareista ja jauhelihapihveistä lisää myöhemmin. Kuten myös paleopannarista ;)

Onko coleslaw myös sun suosikki? Millä tavoin kaaliraastesalaatti maistuu sulle parhaiten?

Jos pikkasen tulisempi ja värikkäämpi kaaliraastesalaatti saa veden kielelle, niin lataa ohje alla olevasta linkistä. Ellei reseptisivu aukea, niin klik klik Paleokauppaan! Huom. TehoPaleo -reseptit ovat sähköisesti toimitettavia tuotteita, joten valitse verkkokaupassa toimitustavaksi ”SÄHKÖPOSTI”, kiitos!

Eksoottisempi kaaliraastesalaatti | TehoPaleo -reseptit 2/15

Ja hei, tanskalaisen paleoguru Thomas Rode Andersenin FUNCTIONAL TRAINING -kirja on tänään viimeistä päivää Paleokaupassa! Jos paleo, ruokaohjeet ja toiminnallinen harjoittelu kiinnostavat, niin käypä pikaisesti poimimassa oma kappaleesi pois edulliseen kamppishintaan 24,50 € (norm. 33 €).

Paleokauppa

Värikästä paleosyksyä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.