Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Huhtikuun suosituimmat

Jippiai jei! Huhtikuu jäi taakse ja taas ollaan yhtä kuukautta lähempänä KESÄÄ! Mutta mitkä olivatkaan Paleokeittiön katsotuimmat reseptit huhtikuussa 2016? Se selviää ihan justiinsa =)

Viime kuu oli Paleokeittiössä hieman poikkeuksellinen. Huhtikuulle osui tavallista enemmän tapahtumia, joista tuli raportoitua reseptien sijaan. Mutta mikään kokkausvapaa ei huhtikuu emännälle tosiaankaan ollut! Itse asiassa kokkailin ja dokumentoin reseptejä tavallista enemmän. Koska Soppa&Salaatti!

Kevään kivoimpaan kasvispainoitteeseen kokkaus-/valmennusryhmään tuli tehtailtua kaikkiaan 15 Paleokeittiössä ennenjulkaisematonta reseptiä; maukkaita keittoja, raikkaita ja ruokaisia salaatteja sekä pehmeitä pirtelöitä.

Vaikka huhtikuu oli kiireinen, niin olen kuitenkin äärettömän iloinen, että Soppa&Salaatti -kokkaukset osuivat samaan syssyyn kaikkien tapahtumien kanssa. Paleopipoa piti ottaa päästä pois vähän väliä, joten kasvispainoitteisen syömisen myötä hommassa säilyi tasapaino ja energiaa piisasi rientoihin mukavasti.

Jos sustakin tuntuu, että vapun jälkeen on pieni ruokaremontti paikallaan, niin Soppa&Salaatti -ryhmään ehtii mukaan vielä tänään maanantaina. (Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa myös käydä lukaisemassa viimeisin uutiskirje ;)). Huomenna jatkamme hyvään oloon panostamista rennoissa merkeissä suljettujen ovien takana.

Huhtikuussa Paleokeittiössä saivat jälleen vanhat, tutut jutut loistaa! Ei montaa muutosta edelliseen kuukauteen nähden; yksi paluu takaisin Top Vitoseen ja yksi uusi resepti yli muiden. Reseptisivuille kuvia klikkaamalla!

Parhaimmat paleobrowniet_opt

5. Parhaimmat paleobrowniet

Kestosuosikki paleobrowniet jatkoivat jo viime kuusta tutulla viimeisellä listapaikalla. Hyvää, helppoa ja tervettä herkkua! Suklaata unohtamatta ;)

4. Tajuton kesäkurpitsa vuokaan

Tajuton kesäkurpitsavuoka palasi hetken tauon jälkeen takaisin listalle. Tämäkin on eräs Paleokeittiön kestosuosikeista, joka välillä katoaa kärjestä, mutta vain palatakseen sinne taas hetken päästä uudelleen.

Murea intialainen voikana_opt

3. Murea intialainen voikana

Intialainen voikana on nököttänut kolmossijalla jo useamman kuukauden peräjälkeen. Mikäs siinä on herkullisen arkiruoan tutulla ja turvallisella paikalla pönöttäessä! Mutta saapi nähdä pysyykö paikka vielä toukokuussa vai onko vihdoin aika siirtää mausteisemmat ruoat kesän tieltä hetkeksi sivuun.

Suklaiset pähkinävoikipposet (+ manteli-saksanpähkinä-kookosvoi)

2. Suklaiset pähkinävoikipposet (+manteli-saksanpähkinä-kookosvoi)

Listan ainoa uusi tulokas kipusikin samantien peräti kakkossijalle! Suklaisten pähkinävoikipposten resepti ei ole omani vaan @sanrines kävi emännän pyynnöstä instagramin puolelta vierailemassa ja ilahduttamassa tällä herkkureseptillä. Oletko jo kokeillut? Minä en ole vielä, mutta suunnitelmissa on tämäkin heti kun hetkeksi hellittää.

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Heh, ykkössija ei enää yllätä… Aasialainen kookos-kanakeitto se jaksaa painaa aina vaan! Jos kookos-kanakeitto on sunkin suosikki, niin suosittelen testaamaan myös keväistä mango-kanacurrya (linkki reseptiin alla). Mun listalla se kyllä kiipesi aasialaisen ohi – kevyesti!


Tsekkaa myös muut huhtikuun uudet ateriavinkit ja ruokareseptit!

Vihreää, vehreää ja kaikin puolin nautinnollista toukokuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.