Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Toukokuun suosituimmat

Niin se vaan kääntyi taas kevät kesään. Lovely! Mutta ennen kuin käännetään katseet täysillä kohti kesää, niin vilkaistaanpa vielä viimeisen kevätkuukauden suosikkireseptejä.

Muutama ajankohtainen uutinen ennen toukokuun Top Femmaa. Ensinnäkin Soppa&Salaatti -reseptivihkosta saa vielä Paleokaupasta. Mukana myös 10 päivän ateriasuunnitelma, jos vaikka haluaa vielä ennen juhannusta tempaista pienellä kasviskuurilla ;)

Kesäkuun uutiskirje on parhaillaan työn alla ja ilmestynee ihan lähipäivinä. Uutiskirjeen tilaajille on myös pientä etua tuloillaan. Joko olet liittynyt postituslistalle?! Ja huom huom! Kyseessä on siis eri uutiskirje kuin wordpressin toiminto, joka lähettää blogissa julkaistut reseptit sähköpostiin.

Siinäpä ne tärkeimmät! Lisää uutisia uutiskirjeessä ;)

Toukokuussa ihmisiä kiinnosti moni vanha tuttu resepti, mutta muutama viime kuun uutukainenkin pääsi listoille. Top Femman ulkoasu on kokenut pienen päivityksen, jonka myötä linkit resepteihin löytyvät nyt kuvien sijaan otsikoista. Klik klik!

5. Murea intialainen voikana

Intialainen voikana pysyi vielä toukokuun listoilla, vaikka sijoitus tipahti parilla pykälällä alaspäin. Taattua tavaraa, mutta joko kesäkuun kevyemmät vaihtoehdot onnistuvat pudottamaan tämän kestoherkun pois listoilta?

4. Lakritsaiset suklaakakkuset

Lakritsaisia suklaakakkusia leipaisin pikapikaa Raw Chef Viktorin innoittamana äitienpäiväksi. Ja olivat kyllä hyviä nämä raakasuklaiset herkut! Ovat myös äärettömän helppoja tehdä! Sopivat mun mielestä mainiosti myös terveemmäksi kesäherkuksi. Kunhan ei jätä aurinkoon lojumaan ;)

3. Kolmen aineksen hetivalmis kotijäätelö

Helpolla ja nopella herkulla jatketaan! Sijalla kolme toinen toukokuun uutukainen – hetivalmis, maidoton vadelmajäätelö, jossa pohjana cashewkerma. Raaka-aineitakaan ei tarvita kolmea kummoisempaa. Eiks oo helppoa?! Ja tämä, jos jokin on ehdoton kesäherkku! Jäätelöt on! Mukavan viileitä. Makuakin on helppo vaihtaa omien mieltymysten ja varastojen mukaan.

2. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Toisella sijalla viime kuun nelonen eli aivan tajuttoman maukas kesäkurpitsavuoka! Maistuu myös kesällä. Vaikka lasagnen korvikkeena ;) Tätä taidan itsekin pyöräyttää pitkästä aikaa, kunhan juhannuksen lihalasti saapuu Paleokeittiöön.

1. Aasialainen koooooookos-kanakeitto

Kerran ykkönen, aina ykkönen?! Aasialaisen kookos-kanakeiton voittokulku sen kun jatkuu. Ei ole väliä, onko kesä tai talvi, niin kookoksinen kanakeitto tuntuu maistuvan aina vaan. Edelleen suosittelen kesäisemmäksi vaihtoehdoksi mukavan hedelmäistä mango-kanacurrya. Kannattaa ainakin kokeilla! Siitä nimittäin saattaa helposti tulla sunkin uusi suosikkisoppa ;)


Tsekkaa myös muut toukokuun uudet, värikkäät reseptit!

Ihan superherkullista ja aurinkoista kesäkuuta Sinulle! Pysy Paleokeittiössä – kesälläkin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.