Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Maistuva mango-vadelmamalja -KESÄLLE!

Mitä syntyy, kun risteytetään Helppo hedelmälautanen ja Kolmen raaka-aineen vadelmajäätelö? No maistuva ja vähän messy mango-vadelmamaljahan siitä syntyy!

Tekaisin jokusen viikon takaperin samaan syssyyn ja jokseenkin samoista raaka-aineista, en vain yhtä vaan peräti kolme vähän samanlaista, mutta eri henkistä herkkua. Löin niin sanotusti kolme jälkkäriä yhdellä iskulla! Melko tehokasta ;)

MAISTUVA MANGO-VADELMAKERROSMALJA RIPAUKSELLA SALMIAKKIA

Mango-vadelmamaljaan tarvitset Kolmen aineksen vadelmajäätelöä ja Helpon hedelmälautasen aineksia eli…

Kun ainekset ovat koossa, niin loppu onkin helpompaa kuin heinänteko. Eli ei muuta kuin kasaamaan aineksia kerroksittain, mieleisessä järjestyksessä sopivaan tai useampiin tarjoiluastioihin. Ja lopuksi hiukan koristetta päälle kaunistukseksi =)

Samalla periaatteella on helppo koota näyttäviä jäkiruokamaljoja omaan makuun. Tarvitset vain kivan tarjoilumaljan, tuoreita kauden hedelmiä ja/tai marjoja, vähän jotain vaahdotettua, kokonaisuuteen sopivaa kastiketta ja pientä pähkinää purtavaksi ;). Ehkä Kolmen aineksen kotijäätelöäkin, jos sellaista olet jo valmiiksi pyöräyttänyt!

Kerrosmaljojen kilinää Sinunkin kesääsi!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.