Juomat, Kana, Makeat herkut, Puurot, Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Paleokeittiön parhaat raparperireseptit

Raparperiaika on parhaimmillaan! Jotta tästä perinteikkäästä kotipihojen kasvista tulisi otettua sen satokautena kaikki ilo irti, niin olen koonnut yhden otsakkeen alle kaikki Paleokeittiön parhaimmat raparperireseptit. Löytyy niin suolaista kuin makeaa ja vähän juotavaakin.

Yksi uusi raparperikarkkiherkkukin on suunnitelmissa ja toivottavasti saan sen työn alle jo lähipäivinä. Vai säästelläänkö vielä juhannukseen? ;) Näillä päässee kuitenkin kivasti raparperikokkailuissa alkuun. Resepteihin otsikkoa tai kuvaa klikkaamalla!

Kesän kupliva raparperi Spritzer

Tekaise raikas ja vilvoittava kesäjuoma kuplajuomalla virkistetystä raparperimehusta. Tuore raparperimehu on aika kirpakkaa sellaisenaan, joten jotain luonnollista makeuttajaa piti mukaan keksiä. Raparperi ja mansikka ovat klassinen, mutta toimiva yhdistelmä. Mansikan lisäksi mukaan vielä vähän makeaa omenaa, eikä sen kummoisempia makeutusaineita loppujen lopuksi tarvita.

Vivahteikas vuohenjuusto-raparperisalaatti

Oletko kokeillut raparperia salaatissa? Hienostuneen ja vivahteikkaan salaatin päätähtenä raparperin rinnalla loistaa vuohenjuusto, fenkolin ja tuoreen rakuunan kuiskaillessa taustalla. Perustana luonnollisesti kesänvihreä peti ja hampaatkin saavat hieman töitä rouskuvasta saksanpähkinästä.

Gluteeniton vispipuuro raparperista

Mun kaikkien aikojen ehdoton suosikkiresepti raparperista! Gluteeniton raparperivispipuuro syntyy helposti kvinoasta. Makeutta puuroon antavat hunaja tai mansikka. Tai molemmat. Hunajaista raparperivispistä joutunee pyöräyttämään tänäkin kesänä. Koska niin hyvää!

Vaniljainen mansikka-raparperikerrosvanukas

Kuten jo aiemmin todettua, niin raparperi ja mansikka ne yhteen soppii. Ja kun tätä taivaallista yhdistelmää täydennetään vielä vaniljaisella vanukkaalla, niin päästään jo seitsemänteen taivaaseen! Jälleen kerran ihan superhelppo ja maistuva resepti, jossa chiasiemenillä ”hyydytetyille” vanilja- ja mansikkakerroksille kivaa kirpakkuutta tuo hunajainen raparperihilloke.

Rapsakka kana-raparperi -majoneesisalaatti

Tuhdimpaa ja täyttävämpää raparperilla piristettyä salaattia tai lisuketta saa helposti lykkäämällä raparperin ja varsisellerin kaveriksi kypsää kanaan ja aina yhtä herkullista majoneesia. Tarjoile rapsakka kanasalaatti salaattipedillä, riisikakun päällä tai kääräise koko hoito trendikkäästi salaatinlehteen.

Pohjaton raparperipiirakka/-paistos

Aina ei jaksa leipaista sitä tavallista raparperipiirakkaa. Jos haluat päästä hieman helpommalla tai jauhopeukalo on yhtä ruosteessa kuin mun, niin paista raparperipiirakka pohjattomana. Pääosassa kauden kasvikset ja kruununa mantelijauhoista valmistettu pähkinäinen paleomuru. Helposti hyvää! Ja terveempää ;)

Maistuvia raparperiko(k)keiluja Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.