Juomat, Kasvikset, Keitot, Liha, Lisukkeet, Makkara, Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kaikkea kaalista! – Paleokeittiön kaaliviikot jatkuvat

Tervetuloa Paleokeittiön toiselle kaaliviikolle! Jos ensimmäinen meni ohitse, niin täältähän ne löytyvät, kuusi monenmoista ja maukasta kaalireseptiä.

Ja kaalien kaluaminen sen kun jatkuu! Elokuun loppuun saakka =)

Ennen kaaleihin kapsahtamista muistuttaisin vielä Paleokaupan elonkorjuukamppiksesta. Sieltä löytyvät nyt sekä Soppa&Salaatit että TehoPaleo -reseptit loppukesän alennettuun hintaan. Osa tämän postauksen resepteistä löytyy myös TehoPaleo -reseptivihkosesta, joten jos ohjeet eivät aukene, niin nokka kohti Paleokauppaa!

Resepteihin jälleen otsakkeita klik klik klikkaamalla.

Mausteinen kukkakaalisosekeitto

Kauniin keltaiseen kukkakaalisosekeittoon väriä ja makua antavat kukkakaalien paahtaminen sekä eksoottiset mausteet. Valmistaminen on superhelppoa, vaikka aikaa kuluukin vähän varttia pidempään kukkakaalien tienatessa dalmatialaiset täplänsä.

Lehtikaalisipsit leffailtaan

Ensin niitä ihasteltiin aurinkoisen päivän valossa. Sitten ne pestiin, kuivattiin ja revittiin kappaleiksi. Jonka jälkeen ne valeltiin yltäpäältä kookosöljyssä. Ja taas ihasteltiin. Sitten ne leviteltiin uunipellille, maustettiin ja tuikattiin reiluksi 10 minuutiksi uuniin. Tämän jälkeen niiden annettiin rapsakoitua lautasella. Sitten purppuraisen punaisesta lehtikaalista valmistetut sipsit syötiin. The end of story.

Kyssäpannua paleopöytään

Emännän ehdoton suosikkikaali on mehukas kyssäkaali! Kyseessä on kertakaikkisen mahtava ja monipuolinen kasvis! Parasta kyssäkaali on mun mielestä raakana; raasteena tai sopiviksi suupaloiksi pilkottuna . Niin rapsakkaa ja mehukasta vienolla kaalin maulla maustettuna. Ja tietysti mitä parhainta paleoruokaa! Oletko kokeillut?

Eksoottisempi kaaliraastesalaatti (coleslaw)

Ajaton kaaliraastesalaatti eli tuttavallisemmin coleslaw on täällä taas! Tällä kertaa uudistuneena. Tämä värikäs päivitys vanhasta klassikosta osui ja upposi. Toimii mainiosti etenkin tähän aikaan vuodesta; on vähän enemmän lämpöä, väriä ja makua alkuperäiseen verrattuna. Ja vivahdus aina piristävää Aasiaa.

Purple power -punakaalimehu

Purppuraisessa punakaalissa on jotain maagista. Eikä se maagisuus rajoitu vain visuaalisuuteen vaan koko kaali on taikuutta täynnä. Oletko samaa mieltä?

Kaalikeittoa arkilautaselle

Uuuuh… kaali on aivan mahtava raaka-aine. Kypsänä ja kypsentämättömänä. Ja kaalilaatikko on comfort foodia parhaimmillaan. Laatikon päälle kokkasin keittoa. Melkein sama asia. Lisäliemellä. Ja melkein yhtä mahtavaa kuin laatikko.

Maistuvia kaalikokkailuja kaikille!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.