Gluteeniton, Kananmunaton, KotiGourmet, Menut, Pääsiäinen, SEMIPALEO, Sokeriton, Sponsoroitu, Viljaton, wine & dine
Comments 2

Hyvän mielen pääsiäispöytä

EDIT 7.4.2017:

Poimi Paleokeittiön Hyvän mielen pääsiäispöydän reseptit!


Pääsiäinen tulee! Saa tulla. Koska ainakin emäntä on tänä vuonna ajoissa liikkeellä ja kerrankin valmis. Pääsiäisruoat on testattu ja reseptit ylös kirjattu. Ensi viikolla kirjailen pääsiäispöydän antimet valmistusohjeineen sivustolle sinunkin iloksesi ja inspiraatioksesi. Mutta nyt jo hieman esimakua tämän vuoden pääsiäiskattauksesta näin menuun muodossa.

Paleokeittiön pääsiäispöytä mallia 2017, olkaa hyvät!

Nyt on aika pikaisaa ja helppoa KotiGourmeta tarjolla. Ei liian fancya, mutta kuitenkin vähän jotain muuta kuin ihan tavan arkiruokaa. Inspiroidu tai sovella, toteuta koko menu tai tarjoa parhaat päältä. Mutta ennen kaikkea vietä rento ja maukas pääsiäinen. Kunhan tässä sinne saakka päästään…

Nimesin kattauksen ”Hyvän mielen pääsiäismenuksi”. Perimmäinen ajatus nimen taustalla löytyy hyvistä, aidoista raaka-aineista ja maukkaasta kotikokkauksesta. Reseptit ovat tuttua Paleokeittiö -juttua eli täysin viljattomia ja sokerittomia sekä melko maidottomia, mutta äärettömän herkullisia! Tietysti. Kuka sitä huonoa ruokaa laittaisi. Ainakaan pääsiäisenä ;)

Eihän tästä kokonaisuudesta voi muuta kokoon keittää kuin hyvän mielen! On tuoreita raaka-aineita, keveyttä ja raikkaita makuja. Palan painikkeeksi biodynaamisesti tuotettuja viinejä ja jälkkäriksi raakaa makeaa. Keho kiittää ja mieli pysyy virkeänä, kun vatsa ei pingota ja tietää nauttineensa aitoa, ravitsevaa juhlaruokaa vailla vilja- tai sokeripöhöä. Tai kolkuttavaa omatuntoa ;)

Mutta ensi viikkoon, ensi viikkoon… Silloin paneudutaan paremmin pääsiäisen reseptiikkaan.

Hyvää mieltä ja pirteää pääsiäisen odotusta!

Pääsiäismenussa mukana Reinin Liha, Four Seasons Fish, Norex Selected Brands, Kirkkonummen Kukka ja
Decanter. Sisältö UNIQ Content -tuotantoa.

UNIQ CONTENT Yksilöllistä sisällöntuotantoa ja -hallintaa yrityksesi tarpeisiin.

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

2 Comments

  1. Taikku says

    Hei!

    Kiitos upeasta menusta ja kuvista. Näyttää todella herkulliselta. 😋 Täytyy testata näitä reseptejä kotikeittiössä.

    Hyvää pääsiäistä ja kesän odotusta! ☀😎

    t. Taikku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.