Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Talvireseptit, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Mausteinen parsakaalikeitto

Emäntä otti viikonloppuna jälleen kauhan kauniiseen käteen ja keitteli hiihtolomaviikkoakin silmällä pitäen iso kattilallisen tulista mausteista kasviskeittoa. Ja miksikäs ei, koska keitot ja mausteet edelleen maistuvat! Pääraaka-aine vain vaihtuu välillä =D

Tällä kertaa kattilaan päätyi parsakaali. Ei ehkä maailman kauneinta keittoa ikinä, mutta maistuvaa. Ja tietysti hirmu terveellistä! Koska kurkuma ;)

Eikä liene mitään sen parempaa kuin talsia ensin märässä lumituiskussa ja istahtaa sen jälkeen lämpöisen soppalautasen ääreen. Se vaan on… niin palkitsevaa. Suosittelen!

Olen tässä talven mittaan keitellyt sosesopan, jos toisenkin. Ja taidanpa tehdä sen vielä uudelleen ennen kuin tuoreet salaatit syrjäyttävät helpot ja nopeat keitot. Sekin aika koittaa. Kohta!

Tällä kertaa en soseuttanutkaan koko soppaa vaan jätin myös hampaille hieman töitä. Kannatti! Vaikka ei pehmeäksi keitetystä parsakaalista kauheasti riittänyt töitä hampaille, niin vähemmän mausteiset palaset tasapainottivat mukavasti tulista keittoa. Jos sileämpi soppa on enemmän sun juttu, niin ei muuta kuin koko satsi tehosekoittimeen.

CURRYMAUSTEINEN PARSAKAALI-KOOKOSKEITTO

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.


Tämä resepti myös ladattavassa PALEOKEITTIÖN PARHAAT 25 -reseptivihkosessa.

Keitto ON mausteista! Jos miedompi keitto on sun mieleen, niin käytä vähemmän mausteita (aina voi lisätä) tai lisää kookoskermaa. Jos keitto taas tuntuu tunkkaiselta, niin raikasta sitruunamehulla.

Ja se tuore korianteri, se on mun mielestä ihan must! Jos korianterista tykkää, niin kannattaa ripotella päälle vähän reilumminkin. Korianterihan toimii paitsi voimakkaana antioksidanttina, niin on myös tehokas puhdistaja, jonka kemialliset yhdisteet kykenevät irrottamaan ja sitomaan raskasmetalleja kehosta.

Tsekkaa myös Paleokeittiön pinaattisest parsakaalikeitot…

Herkullisia hiihtolomaviikon soppahetkiä parsakaalin parissa!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.