Lifestyle
Jätä kommentti

Grillibileet

Kaikki loppuu aikanaan. Myös loma. Se virallinenkin osuus. Töihin kävin tutustumassa jo aiemmin viime viikolla. Tällä viikolla tositoimiin! Tai sitten ei. Terveydelliset ongelmat huolena. Kipu, särky ja tulehdus edelleen hoitoyrityksistä huolimatta vahvasti läsnä. Tänään uusi yritys. Toivottavasti paremmalla menestyksellä kuin perjantaina. Ärsyä! Into olisi pinkeänä tarttumaan töihin. Olosuhteet ovat toista mieltä. Treenitkin seis. Kaikki. Sekös sapettaa… murr!

Loman päättäjäisiä vietimme sunnuntaina perheen parissa grillaten. Pääkokille kiitos kattavasta menusta ja hyvästä ruoasta! =)

Jälkkäriksi vielä äipän tuoremustikkapiirakkaa eikä sinä päivänä enää muuta tarvinnut syödäkään.

Marinoimme kaikki ruoat itse. Kyllähän siinä hieman enemmän vaivaa saa nähdä kuin kaupan valmismarinadeissa lilluvissa grillituotteissa, mutta vaiva on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Sopivasti suolaa. Suolaisuus on mulle usein ongelma. Eikä kemikaaleja vaan parempaa, aitoa ruokaa! Öljypohjana marinadeissa käytimme paistamiseen kookosöljyn ohella suosimaani avokadoöljyä. Paitsi tiikeriravut marinoin sitruunapohjaisessa kastikkeessa kokonaan ilman öljyä. Olivat muuten jättegoda! Kuten koko ateria =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.