Lifestyle, Valokuvaus
Comments 2

Kesän viimeiset fiilikset

Vielä on kesää jäljellä… Joo, on varmaan, mutta itse olen kesäni jo viettänyt. Ilmassakin on syksyn tuntua. Mutta vielä voin fiilistellä mennyttä kesää. Tämä oli täydellinen kesäpäivä. Vietin sen luonnossa rentoutuen. Ja syöden ;) Nämä kuvat kuvaavat parhaiten sitä, mitä mulle tarkoittaa rentoutuminen. Luonnon kauneutta. Kauniissa silmä ja mieli lepää. Elävä on kaunista. Kalliokin on elävä.

Miten Sinä rentoudut? Mitä Sinulle tarkoittaa rentoutuminen? Baari-ilta ehkäpä? =)

Yläkuvassa hämmästyttävän kauniita luonnon tekstuureja. Ja meduusa =) Alakuvassa rannikon kukkaloistoa, perhonen ja luomistyö. Joka tosin näkyy kollaasissa vähän heikosti. Joku kyykäärme oli jättänyt vanhan nahkansa rantakivikkoon kuivumaan.

2 Comments

 1. Mun ihannepäivä sisältää ensin kunnon yöunet taustalle, vapauden työtehtävistä, pari iloista treeniä, pörrösukat, sohvapötköttämisen ja toimintaleffan. Tai sitten vaihtoehtoisesti karkumatkan ulkomaille, jossa voi oikeasti rentoutua. Se vaan sattuu olemaan turhan tyyristä fiilistelyä :)

  • Rentoutuminen on itseasiassa aika hauska juttu =). Ihmiset kokevat sen niin eri tavalla. Ja määrittelevät myös. Luulisin.

   FB:ssa Laura kertoi rentoutuvansa kavereiden ja perheenjäsenten kanssa. Mulle muiden ihmisten läsnäolo ei ole rentouttavaa. Ihan kivaa ja nautin ihmisten seurasta jos sillä tuulella olen ja ihmisiä juuri silloin ympärilleni kaipaan, mutta rentoutumiseen mä tarvitsen ehdottomasti omaa rauhaa. Ei telkkkaa tai muitakaan ulkopuolisia ärsykkeitä. Luonto ja hiljaisuus usein riittävät, mutta koska olen aika huono ihan vaan istumaan paikoillani, niin valokuvaus on mieluisaa aktiviteettia, jossa voi uppoutua omiin maailmoihinsa. Lenksukin on rentouttavaa, mutta ei samalla tavalla kuin tällainen ”syvärentoutus”. Usein kaipaan myös jonkinlaisen luonnon vesielementin läsnäoloa.

   Salillakin rentoudun, mutta eri tavalla. Silloin ajatukset ovat treeneissä, poissa arkipäivän jutuista. Se rentouttaa. Mutta ajatus tai mieli ei kuitenkaan ole vapaa vaan keskittynyt tiettyyn toimintaan.

   Mäkin aina ajattelen lähteväni reissuun rentoutumaan. Hetkittäin se onnistuukin, mutta reissut usein sisältävät paljon erilaisia stressitekijöitä esim. matkustamisen, aikataulujen ja uusiin juttuihin sopeutumisen muodossa. Ulkomailla ruoka voi olla hyvää mielelle, mutta stressaavaa keholle. Aika usein olen matkoilla jonkin asteisen sairauden kanssa painiskellut ;). Tai viimeistään kotioloihin palatessa. Uskoisin, että arjesta irtipäästäminen luo matkustamisesta rentoumisen tunteen. Ei tarvitse ajatella ja tehdä ”niitä tavallisia” asioita ja huolehtia arkielämän ”velvollisuuksista”.

   Myös ilman kelloa eläminen on rentouttavaa. Tosin lomallakaan en hyvästä yrityksestä huolimatta siinä onnistunut. Nyky-yhteiskunnassa se on yrittämisestä huolimatta melko haasteellista. En tiedä mihin autioille saarelle pitäisi viikon muonavarastojen kanssa majoittautua, jotta voisi elää täysin oman kellonsa mukaan.

   Ohhoh! Tulipa juttua =D Kiitos inspiraatiosta, Naina!

   Kertoilkaa ajatuksianne rentoutumisesta! Tämä on tärkeä asia! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.