Kananmuna, Liha, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Tuhti välimerellinen

Näitä pikapäivityksiä taas teemalla ”mitä söin joskus viime viikolla tai sitä edellisellä”. Kyseessä jonkun päivän ensimmäinen ateria. Niistä kahdesta varsinaisesta. Helppo ja nopea. Pitkäkestoinen; ei tarvitse ihan heti olla jotain mussuttamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÄLIMERELLINEN JAUHELIHAMUNAKAS

  • ~80 g valmiiksi paistettua jauhelihaa
  • munakasmassa (2 munaa + valkuainen + kookoskerma tai smetana + mausteet)
  • ~30 g aitoa fetajuustoa vuohentissistä
  • aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
  • (päälle tuoretta rucolaa tai basilikaa, jos jollakin onnekkaalla jompaa kumpaa sattuu olemaan ;))

Lämmitä jauheliha pannulla. Lisää päälle munakasmassa, murustettu feta ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Odota sopivaa hyytymisastetta, kumoa lautaselle ja kurkusta alas jälkeen viherpirtelön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.