Juomat, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Let`s make some mehu!

Kesän kääntyessä lempeästi syksyyn teki mieli kaivaa taas Jamie tauolta. Jo muutaman viikon ajan olen viettänyt kerran viikossa mehustuspäivää. Reilu litra tulee paria eri sorttia kerralla puristettua.

Vihdoin olen onnistunut tuunaamaan myös kitkeristä kaalimehuista juotavia. Salaisuus piilee tuoreessa kaalissa. Ja sitruunassa. Myös liika kaali tekee juomasta vaikeammin nieltävää. Laimentavina elementteinä toimivat mainiosti Äipän kasvimaalta ”pöllityt” avomaankurkut. Tuoreet. Nekin kun tahtovat aika pikaseen jääkaapissa kitkeröityä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.