Suomi <3 Paleo

Perjantaina se alkaa! Suomi <3 Paleo! Olethan mukana tutustumassa ihan tavallisten(?) nykypäivän luolaihmisten ajatuksiin!

Suomi <3 Paleo

Suomi <3 Paleo on Paleokeittiön postaussarja, jossa ihan tavalliset suomalaiset kertovat muutamiin emännän kysymyksiin vastaamalla ajatuksistaan ja suhteestaan paleoon. Haastattelusarjan tarkoituksena on paitsi esitellä erilaisia paleoihmisiä, niin myös tuoda esiin paleota ilmiönä enemmän käytännön kuin teorian tasolla. Ja toivottavasti näin kannustaa ”uusia luolaihmisiä” kokeilemaan, miltä paleoruokavalio/ -elämäntapa tuntuu.

En vielä tiedä mitä kaikkea tuleman pitää, mutta toivon, että luvassa on paljon erilaisia ajatuksia ja tapoja toteuttaa paleota. Sillä mun ajatusmaailmasta katsottuna paleo on viitekehys, jonka avulla jokainen voi löytää itselleen sopivimman ja toimivimman terveyttä ja hyvinvointia tukevan tavan elää, olla ja syödä!

Joidenkin rajat ovat tiukemmat, toisten sallivammat ja se on ihan okei. Näin pitää ollakin, sillä jokaisella meillä on omat lähtökohtamme ja tilanteemme. Perusterve ja normaalipainoinen ihminen voi poiketa paleopolulta enemmän kuin ylipainoinen tai terveydellisistä ongelmista ”kärsivä” ihminen. Minun määritelmäni mukaan paleoihminen on sellainen, joka kokee paleoliittisen ideologian omakseen ja jonka poikkeamat paleon ytimestä ovat enemmän poikkeus kuin sääntö.

Miksi postaussarjan nimi on Suomi <3 Paleo? Koska Minä <3 Paleo kuulostaa vaan niin tylsältä ja ponnettomalta =D. Itse asiassa nimi juontaa kaukaisesti juurensa eräästä haastattelusta, jossa enemmän leikilläni kuin tosissani heitin toimittajalle ollipostimaisen missioni vääntämällä jo legendaarisen ”Suomi foodeille!” sloganin muotoon ”Suomi paleolle!”. Sitä kohti tässä on edetty hitaasti, mutta varmasti. Paleotietoisuus ja paleoistien määrä on kasvanut huikeasti niistä päivistä, jolloin itse asian parissa elämääni sekä paleoistina, että valmentajana aloittelin.

Suomi <3 Paleo -postaus putkahtaa Paleokeittiöön joka perjantai niin kauan, kun haastateltavia paleoihmisiä riittää. Toiset ovat varmasti tutumpia, toiset tuntemattomampia. Oletko Sinä yksi heistä? Jos olet halukas kantamaan oman kortesi kekoon, niin lue tämä postaus ja TOIMI! Älä ole turhan kriittinen. Kaikkia tarvitaan, jotta saadaan ”Suomi paleolle” ;)

Parin päivän päästä aloitellaan. Pysy Paleokeittiössä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.