Lifestyle
Jätä kommentti

Näihin maisemiin

Jokainen hehkuttaa lomaa alkavaa! Mäkin. Mulla niin alkaa huomenna LOOOOOO-MAaaaa! Ei ihan suunnitelmien mukaan, mutta lomalla aion olla kuitenkin. Ja suunnata nokkani kohti pohjoista. Joku päivä. Köyhän naisen biitsilomalle. Kuvan maisemiin.

Onko yrittäjällä varaa pitää lomaa? No ei ole. Yrittäjän on pakko pitää lomaa. Tai voi lomailla koko loppuelämänsä. Palkatta. Yhdessä muiden tauotta yrittäneiden yrittäjien kanssa. Ja muutaman muun virallisesti pöpin.

Viime viikko oli hektinen. Tämä viikko katastrofaalinen. Miksi ennen lomaa kaikki kaatuu niskaan? On miljoona hoidettavaa asiaa. Hoitamatonta. Ja yllättävät käänteet siihen päälle. Ensin katkesivat omat hampaat. Tänään on toinen karvanaama-viiksivallu yhtä sapelia köyhempi. Ei mikään pikkujuttu. Turpa turvoksissa ja suu tikkiä täynnä. Iso lovi lompakossa, matkakassa tuhlattuna. Nettiongelmista en viitsi enää edes puhua. Parhaani tein. Nyt laitan enää vaan sormet ristiin ja rukoilen, että ahkerimmilla jumppaajilla riittää ohjelmaa koko kesäksi.

Miksi koko maailma pitää saada järjestykseen ennen lomaa? Ja uudelleen sen jälkeen. Pretty simple. Mä ainakin pyrin järjestämään stressivapaan loman. Perusstressaajan on vaikea olla stressaamatta, jos stressaavat asiat roikkuvat stressaamassa. Lomallakaan. Pöytä puhtaaksi, jotta edes viikon voi vuodessa olla ajattelematta. Ja muistamatta. Jättää levollisin mielin hoitamatta.

Ainakin viikon aion olla vapaalla. Teknisten laitteiden tavoittamattomissa. Reissussa. Kotitoimistolla se on mahdotonta. Sen jälkeen palaan taas. Ja ryhdyn muihin hommiin. Ehkä. Todennäköisesti. Tai sitten en.

Peruspaleolla olisi tarkoitus lomakin hoitaa. Siinä se menee missä muutkin päivät. Ehkä. Todennäköisesti. Tai sitten ei. Se on kuitenkin viimeinen asia, josta aion ottaa stressiä. Menee miten menee. Luotan grilliin.

Pannaanko Paleokeittiö nyt viikoksi pakettiin? Tai neljäksi. En tiedä. Lomalla on lupa tehdä kivoja asioita. Paleokeittiö on kiva asia!

Ehkä palataan ensi viikolla, ehkä vasta elokuussa. Ihanaa kesää ja kivaa lomaa! Muillekin =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.