Lifestyle
Jätä kommentti

Hurmaava horisontti

Kalajoen horisontti oli hypnoottisen hurmaava. Ja auringonlaskut upeita. Mikäs sen rentouttavampaa kuin suunnata puolenyön maissa rannoille ihailemaa mereen uppoavaa aurinkoa. Kertaakaan en tosin nähnyt auringon kokonaan häviävän horisonttiin. Sinnittelystä huolimatta viimeisiä säteitä riitti aina vaan. Valoa yöt läpeensä. Ja viileää ilmaa. Liian viileää omaan matkalaukkuun. Ja helteiseen säähän tottuneeseen kehoon. Olin vilukissa pohjoisessa. Lämpöhalvauksen kourissa kotimatkalla. Mutta hienoja olivat hiekkasärkkien yöttömät yöt. Vilukissanakin =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.