Lifestyle
Jätä kommentti

Maistiaisia Länsi-Uudenmaan Maistiaisista

Viettelin eilen syksyistä päivää maalla Länsi-Uudenmaan Maistiaisten merkeissä Westerbyn kartanossa, Inkoossa. Alla kuvamaistiaiset tapahtumasta merellisissä maalaismaisemissa.

Veneellä paikan päälle ja bussilla pois. Pilvet näyttivät uhkaavilta, mutta sade alkoi vasta poislähtiessä. Loistava ajoitus! Ja ihan paras päätös valita menomatkalle vesitie. Olisimme mielellämme matkanneet myös takaisin venhon kyydissä, mutta viimeinen vene meni jo!

Herkkuja tuli maisteltua jos jonkinlaisia. Nämä herkut jäivät kuitenkin väliin, vaikka kieltämättä houkuttelevilta näyttivätkin. Kermakahvilla ja kojujen maistiaisilla selvisi yllättävän pitkälle.

   

Luulin ensin inkivääriksi. Lähempi tarkastelu ja keskustelu kojun emännän kanssa paljasti kuitenkin maa-artisokaksi. Voi nolous! =D

Jo viime vuodelta tuttu possu omenoineen hirvitti edelleen…

Onnea on! Onnenkengät! Mahdoton ohittaa.

Navettakahvilan viehättäviä tunnelmia.

Ehkä suurimmat porkkanat ever! Kuva ei tee oikeutta näille mahtaville maan kasvateille.

Tällainenkin kiva, pieni pehmolelu tuli vastaan. Ikää neljä kuukautta ja ihan pakko paijata!

   

Halloween! Lapsikin sen tietää. Halloween ja lapsi tulivat vastaan lasten askartelutuvassa. Mitä minä tein siellä? Älä edes kysy! =D

Kartanossa on tunnelmaa… Haaveilen!

   

   

Kotikulmilta oli paikan päälle eksynyt myös ravintola BistroMatin kylmissään värjöttelevät edustajat. Ilta jatkuikin kyseisessä ravintolassa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ei varmaan ole vaikeaa arvata, mikä mun mielestä oli tapahtumassa parasta. Skumppabaari tietenkin! Omenapuiden katveeseen oli mukava istahtaa pitelemään pientä sadetta kera kuohuviinilasillisen ja pienen purtavan. Lammaspala oli hyvää, lohipala jäi multa syömättä; raaka kala ei vaan uppoa.

   

Oli oikein mukavaa viettää rento päivä maalla. Tapahtuma sinänsä oli pieni pettymys. Todennäköisesti syystä, että viime vuotiset maistiaiset Fiskarsissa olivat niin upea kokemus ja toisaalta kaikki oli jo vähän niinkuin nähty. Tapahtuma oli huomattavasti pienimuotoisempi kuin Fiskarsin vastaava eikä oikein tarjonnut itselleni mitään uutta. Ensikertalainen sai päivästä todennäköisesti enemmän irti. Päivän kohokohdat olivat ehdottomasti kuohuviinibaari ja jännittävä veneretki =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.