Makeat herkut, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kaakao on kaveri

”Diamonds are the girls best friend”, sanoi Marilyn. Emäntä on eri mieltä. Timantit ovat kyllä kauniita katsottavia, mutta kylminä ja kovina eivät paljoa lämmitä. Kaakao lämmittää. Raakakaakao lämmittää vielä enemmän. Ja ravitsee siinä sivussa; mieltä, kieltä ja sielua.

Kun raakasuklaan väsääminen alkoi kyllästyttää oli aika kaivaa arkistoista vanha kaveri esiin. Niin pehmeää, niin täyteläistä. Olin jo unohtanut kuinka mahtava herkku raakasuklaamousse onkaan! Sopii myös TehoPaleolle. Joka muuten loppui eilen kolme päivää aiottua aiemmin pariin pannukakkuun, makeaan mansikkahilloon ja kekoon kermavaahtoa. Kuten sanottua, tilaisuus tekee varkaan. TehoPaleo30 oli mielestäni täyttänyt jo tehtävänsä, joten tätä tilaisuutta en aikonut ohittaa. Repsahdus? Ei, vaan täydellisen harkittu ”varkaus” =D

Nostetaas tällä kertaa kookosöljyllä pimpattu raakasuklaamoussen resepti esiin! Se on ehdottomasti nostonsa ansainnut.

RAAKASUKLAAMOUSSE

  • 1 kypsä avokado
  • 1 pienehkö banaani
  • reilu 1 dl kookoskermaa
  • ~3 rkl raakakaakaojauhetta
  • ~1 rkl lucumaa (makeutukseen)
  • 1 rkl neitsytkookosöljyä
  • hieman ceylonin kanelia

Raaka-aineet taas tehosekoittimeen ja homma silkinsileäksi. Syö heti tai jäähdyttele jääkaapissa, josta on silloin tällöin kiva käydä maistamassa lusikallinen. Ehkä toinenkin ;). Melko tuhtia tavaraa, joten kyllä tuosta satsista ainakin kahteen tai kolmeen annokseen riittää. Päälle voi ripotella vaikka CocoVin Mehiläisen siitepölyä kehon buusteriksi ja moussen kaunistukseksi. Näky ei ehkä ole timanttinen, mutta maku on! Timanttisen pehmeä ja suklainen =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.