Ateriat, Lifestyle, Liha, Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kiire-elämän eväät

Bye bye, pääsiäinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tervetuloa kiire.

Kulunut viikko toi yllättäen kiireitä. Eikä asiaa ole yhtään helpottanut rikkinäinen ”riksa”. Kiireinen viikko toi tullessaan myös kiire-eväät, jotka eivät tälläkään kertaa löytyneet subbarista, mäkkäristä tai marketin einestiskiltä. Hiukan kuitenkin oioin turvautumalla hetkellisesti purkkiruokaan. Kiitos vaan kommentoijalle, joka muistutti tämänkin herkun olemassa olosta. Muutoin tuskin olisin osannut siihen turvautua. Kiireviikkoa se kuitenkin helpotti oleellisesti. Ei tarvinnut juurikaan löytää aikaa hellan edessä heilumiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikilla meillä on joskus kiire. Kuulen kiireestä työssäni jatkuvasti. Kiire on este (tai se ensimmäinen selitys?) ruokavalion repsahtamiseen. Ehkä kiire hankaloittaa optimaalisia valintoja, mutta aina löytyy suhteellisen hyviä kompromisseja. Ilman leipää. Jogurttia ja muroja. Mäkkäriä tai mikromössöä.

Itse turvauduin kiireen keskellä entistä enemmän nopeisiin ja ravitseviin pirtelöihin. Lisää vatsatäytettä toi päivän virallisella ykkösaterialla nautittu tonnikalasalaatti. Smetanalusikallisella, avokadon puolikkaalla ja luomumunalla. Kolme kärpästä yhdellä kokkauksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illallisen virkaa hoiti jauheliha; paistettu jauheliha kera kookoskermaan valmistetun punaisen kermasipulin. Vihreää kylkeen, oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa päälle. Edelleen kolmen kärpäsen taktiikalla. Kolmen päivän eväät valmiiksi 45 minuutissa. Se tekee 15 minuuttia päivää kohden. Sori kaverit, mutta en hyvällä tahdollakaan usko, etteikö jokaiselta löydy varttia päivässä sapuskan valmistamiseen. Yhtä kauan aikaa menee mäkkärin jonossa tai kaupan kassalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja ne pirtelöt. Ne valmistuvat kymmenessä minuutissa. Hiukan vaan viikonloppuun viitseliäisyyttä ja miettimään, millä murkinalla viikosta selviää. Yksi iso markettireissu ja tarvittaessa pari pienempää lähikaupan täydennystä. Pakastinkin on keksitty. Ja siellä odottaa tällä hetkellä sellainen yllätys, jota en vielä viikko sitten osannut odottaa. Kiireaikataulussa väännetty sekin.

Jos mä pystyn, niin pystyt säkin! Mukavia pikaruokahetkiä Sinullekin, kiireinen ihminen! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.