Kananmuna, Kasvikset, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

”Espanjalainen aamiainen”

Joka päivän perussetti! Aamiainen tai hienommin brunssi vielä toistaiseksi. Edelleen helpompaa kuin heinänteko ja nopeampaa kuin kissan sanominen! Sen kummempaa nimeä en annokselle keksinyt, joten olkoon se yksinkertaisesti vain…

Aamiainen

( 1 luolaemännän annos)

Ainekset

  • ½ pussia Espanjalaisia vihanneksia
  • halloumia (lampaanmaito) ~1/4 pakettia
  • 1 luomumuna
  • kirsikkatomaatteja
  • luomuhapankaalia
  • valkosipulimajoneesia (yllätys, yllätys! ;))
  • kookosöljyä paistamiseen

Valmistuu.. hetkessä!

  1. Paista espanjalaiset kookosöljyssä. Melkein kypsiksi.
  2. Lisää pannulle kuutioitu halloumi.
  3. Paista valmiiksi ja kaada lautaselle.
  4. Paista luomumuna.
  5. Puolita sillä välin kirsikkatomaatit ja lisää hapankaali lautaselle.
  6. Lisää kasvisten päälle valkosipulimajoneesia ja sekoita.
  7. Vielä paistettu muna kylkiäisiksi eikä vatsa huuda ruokaa tuntikausiin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.