Kala, Kasvikset, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Kalaa ”kermakastikkeessa”

Vihdoin jotain ihan oikeaa ruokaa! Uunilohta purjolla, tillillä ja sitruunalla maustetussa ”kermakastikkeessa”. Kaverina hippasen kuivahtaneet provencen uunikasvikset, jotka kannattaa pistää vaikka foliopeiton alle kypsymään. Eivät pääse kuivahtamaan näin huolella.

Lohta

  • lohifile
  • smetanaa
  • luomu- tai kuohukermaa
  • tilliä
  • purjoa
  • sitruunamehua
  • Himalajan suolaa ja sitruunapippuria

Kasviksia

Uuniin vaan ja odottelemaan! Odotus palkitaan kyllä =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s