Kastikkeet, Liha, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Ei upee, mutta nopee – Välimeren jauhelihakastike

Pikainen reseptipäivitys kaikille pikakokkausta suosiville! Ei ehkä maailman upein postaus tai spagettikastike, mutta aika lähellä maailman nopeinta. Oli niin nopee, ettei kuvaakaan ehtinyt räpsiä, mutta trust me, kyllä se spagettikastikkeelta näyttää. Ja maistuu. Paremmalta ;)

Pika-ainekset yhdelle

  • puoli pussia ”Välimeren rottatuilea
  • 100 g melko vanhaa, kypsää jauhelihaa (valmiiksi maustettu Himalajan suolalla ja pippureilla)
  • paistamiseen tuttu juttu kookosöljy
  • kruunuksi iso ruokalusikallinen Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit (ei yksi rkl tapa, kahdesta en mene takuuseen)

Pikavalmistus

  1. Kookosöljy kuumenevalle pannulle.
  2. Perään ”rottatuile”; heiluttele ja kypsyttele ehkä 5 min…
  3. Mukaan valmisjauheliha; lämmittele.
  4. Päälle CBC -tahna; sekoittele.
  5. Kaada lautaselle, pistä pikana poskeen ja nauti spagettikastiketta ilman spagettia. Toimii! Myös aamupalana =)

Harvoin valitsen valmiskastikkeellisia pakastevihanneksia, mutta nyt oli pakko. Ei ollut marketilla muuta tarjottavaa. Tai oli, mutta tätäkin huonompia vaihtoehtoja. Kastike voittaa potaatin ja nuudelin mennen tullen! CBC:kaan ei ollut omasta ostoskorista. Omasta jääkaapista kyllä. Kermaahan se vaan on. Maustettua. Oliko tämä puolustuspuheenvuoro? Oli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.