Alkuperäinen ohje tämän hetken lempparilisukkeeseen löytyi Gurmee -blogista. Siitä sitten muokkaamaan omia mieltymyksiä vastaavaksi ja sen mukaan, mitä kaapista milloinkin sattuu löytymään. Nimikin vaihtui matkan varrella ”Paistetuista kirsikkatomaateista” höysteeksi. Maistuu höysteenä fyysisesti ja verbaalisesti paremmin ;D



LÄMMIN TOMAATTI-PINAATTIHÖYSTÖ
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Täm lisuke on siitä mainio, että se on vähän kaikkien kaveri. Sopii siivekkäille ja ainakin isommille nelijalkaisille. Jalostamattomille ja hieman jalostetuimmillekin. Pienempiä en ole testannut. Pienemmillä tarkoitan lähinnä villa- ja saparokavereita. Pekoni ei ole saparosta.


Ihan mahtava lisuke! Laitoin vielä chiliä ripauksen päälle, nams!
Kiva kuulla, että maistui, Marianne! =)