Kampanjat
Jätä kommentti

Kamppis – Heinäherat -15%!

Heinäkuu on täällä! Wohhooo! Tavallisesti en heinäkuusta juurikaan hihkuisi, koska heinäkuussa kesä on jo ihan liian pitkällä. Tänä vuonna on toisin. Odotan heinäkuun helteitä. Josko se kesä vihdoinkin alkaisi! Mä tarvitsen jo kipeästi aurinkoenergiaa! Tänään tosin mennään näköjään vielä umpipilvessä.

Onneksi heinäkuu tuo Paleokeittiöön ainakin yhden aurinkoisen asian, vaikka kesä ei vielä vauhtia saisikaan. Heinäherat ovat täällä! Tänään ja koko heinäkuun! Hienolla 15% alennuksella, joten suosittelen hankkimaan heinä- tai vaikka syysherat NYT! Niin kauan, kun tätä iloa riittää. Heinäherat tarjoaa Northforce ja alennettuihin heraproteiineihin pääset käsiksi täällä koodilla PALEOKEITTIÖ. Huom! Tarjous koskee vain heraproteiinivalmisteita, maustettuina tai maustamattomana (ei  esim. ateriankorvikkeita).

Miksi käytän ja suosittelen Northforcen heraproteiinivalmisteita? Koska Northforce on Paleokeittiön yhteistyökumppani? Ollaanpa rehellisiä, sillä rehellisyys on yksi tärkeimmistä arvoistani ja uskon sen olevan tärkeää suurimmalle osalle meistä.

Vastaus on kyllä, koska Northforce on yhteistyökumppanini. Mutta miksi teen yhteistyötä Northforcen kanssa? Valitsen paitsi asiakkaani, niin myös yhteistyökumppanini huolella. En edusta mitään, mitä en ole henkilökohtaisesti kokeillut ja/tai mikä ei istu arvoihini tai elämäntapaani, joka pohjaa vahvasti paleoon. Täydellisessä maailmassa käyttäisin tietysti denaturoimatonta heinälehmien luomuheraa, mutta kun en elä täydellisessä maailmassa. Täydellisessä maailmassa mulla olisi myös varaa ostaa heraproteiinien eliittiä.

Northforce Logo

Northforcen heraproteiinit ovat kuusamolaista, korkealaatuista konsentroitua heraa vailla säilöntä- tai keinotekoisia makuaineita. Makeutusaineena maustetuissa heravalmisteissa toimii stevia ja maku tulee kaakaosta sekä aidoista marjajauheista. En ole steviafani, mutta tämän verran olen valmis maustettujen heravalmisteiden osalta joustamaan. Käytän kuitenkin pääsääntöisesti maustamatonta heraproteiinia, jota maustan tarpeen mukaan itse. Makuheraa tulee käytettyä tarvittaessa lähinnä jälkiruokatyyppisissä pirtelöissä ja tuorepuuroissa.

Northforcen heraproteiinit ovat em. ominaisuuksien lisäksi myös gluteenittomia ja vähälaktoosisia. Itseäni ei laktoosi kiusaa, mutta muutamilta valmennettaviltani olen saanut positiivista palautetta tuotteiden vatsaystävällisyydestä. Lisää Northforcesta ja heidän filosofiastaan voi lukea yrityksen kotisivuilta.

Kerrataanpa vielä heinäkuun herakampanjan faktat…

  • Northforcen heraproteiinivalmisteet –15%
  • tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee tilaus Northforcen verkkokaupasta
  • käytä tilauksessa koodia PALEOKEITTIÖ
  • kampanja on voimassa koko heinäkuun eli 1.7.-31.7.14

Eikä tässä vielä kaikki! Jos haluat hyödyntää Nothforcen ja Paleokeittiön heinähera -kamppanjan tätäkin tehokkaammin, niin tilaa Paleokeittiön uutiskirje! Uutiskirjeen tilaajille on nimittäin kampanjan tiimoilta luvassa vähän extraa ;). Uutiskirje ilmestyy ensi maanantaina 7.7. ja se toimitetaan vain ennen sitä uutiskirjeen tilaajiksi rekisteröityneille.

Paleokeittiö facebookissa Paleokeittiön uutiskirje Paleokeittiö pinterestissä
Kampanja on toteutettu yhteistyössä Northforce Oy:n kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.