Tapahtumat
Jätä kommentti

Silja Blog Tour M/S Symphonylla

Sain kutsun osallistua eilen Silja Symphonylla järjestettyyn Silja Blog Tour -tapahtumaan. Kävin monen muun bloggarin tapaan tutustumassa laivaan ja sen palveluihin.

Vietin oikein mukavan iltapäivän laivan kolkkia kolutessa ja toisiin bloggareihin tutustuessa. Alla pientä, lähinnä kuvallista tarinaa siitä, mitä kaikkea iltapäivä uudistuneella Symphonylla bloggareille tarjosi!

Koko laivan keskiössä sijaitseva Promenaden kävelykatu on aina yhtä vaikuttava näky. Tällä kertaa Promenadea koristivat pirteät discopallot kimalteiseen Saturday night fever -henkeen.

Symphonylle oli järjestetty itse asiassa aika kiva laivasuunnistus, jossa me, eri alojen etsimme rasteja ympäri laivaa ja keräsimme leimoja suunnistuslomakkeeseen. Näin tuli tutustuttua ympäristöön ja Siljan palvelutarjontaan kattavasti ja vähän kuin varkain. Veikkaan, että ilman tällaista omatoimista touria aika moni olisi etsinyt jonkun viihtyisän sopen ja jämähtänyt niille sijoilleen. Jo heti ensimmäinen rasti Bon Vivant Wine Barissa houkutteli istahtamaan rennosti alas ja siemailemaan kiireettömästi kuohujuomaa.

Uudessa Sushi & Co. ravintolassa pääsimme paitsi ihailemaan, niin myös maistelemaan kerrassan aivan loistavaa, tuoretta sushia. Suosittelen oikein lämpimästi Symphonyn sushiravintolaa! Sushi maistui hyvin myös mulle, vaikka en varsinaisesti sushi-ihmiseksi tunnustaudukaan.

Rasteille sai suunnata mielensä mukaisessa järjestyksessä, joten meidän ruokabloggareihin painottunut pieni ryhmämme suuntasikin sushien parista jälleen ruokamaistiaisten ääreen. Seuraavaksi saimme nauttia italialaisen Tavolàta -ravintolan maistiaisista ja näyteannoksista. Kamerat naksuttivat tasaiseen tahtiin ja bloggarit pyörivät sulassa sovussa ruoka-annosten ympärillä etsiessään parhainta kuvakulmaa annoksiin.

Kuljimme myöskin uuden ilmeen saaneen, ihanan väljän ja valoisan Tax Free Superstoren poikki vain pikaisesti, mutta muutaman kuvan ehti silläkin matkalla napsaista. Huomio kiinnittyi jotenkin näihin aika upeisiin shampanjapulloihin, vaikka tarjolla oli toki paljon muutakin. Tax Free oli laivan seistessä satamassa luonnollisesti kiinni, mutta silti siellä kävi hyörinä henkilökunnan täydentäessä hyllyjä iltaa varten.

Sitten olikin aika jättä Promende taakse ja kivuta ylempiin kerroksiin. Tutustuimme pikaisesti Commodore Loungeen, jonka jälkeen suuntasimme katsastamaan uudistettua, tilavaa Junior Suitea. Kyllähän siellä kelpaisi kellua Tukholmaan ja takaisin! Vaikka omassa poreammeessa! Täytyy kyllä sanoa, että kuvat eivät tee oikeutta valoisan sviitin tunnelmalle. Tämä täytyy nähdä ja kokea!

9. kannelta jatkoimme matkaa yhä vaan ylöspäin kannelle 13, jossa sijaitsee New York Club & Lounge. Täältä olikin oikein mukavat näkymät sekä merelle, että kaupunkien kattojen ylle. Pääsimme pienelle ryhmällemme oikein sopivaan nostalgiseen fiilikseen nauttiessamme alkoholittomia kasaricocktaileja. Kuka muistaa vielä silloisen hittidrinkin, Sinisen enkelin?!

Lopuksi kokoonnuimme vielä koko vierailijaporukan voimin Grande Buffeet -ravintolaan, jossa saimme Silja Blog Tourin päätteeksi vielä suumme makeaksi jälkiruokaherkuista. Aika makee päätös kivalle iltapäivälle!

Haluan vielä lopuksi kiittää Tallink Silja Linea kutsusta ja loistavasta, rentoakin rennommasta ja kaikin puolin ihanasta iltapäivästä!

Kiitos myös kaikille aivan mahottoman upeille kanssabloggareille, joihin sain laivalla tutustua!

Kivan iltapäivän laivalla tarjosi Tallink Silja Line.

Seuraa facebookissa!   Seuraa Twitterissä!   Seuraa Instagramissa!   Seuraa Pinterestissä!   Tilaa uutiskirje!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.