Ilmoitukset, Reseptit, TÄYSPALEO, Uutiset
Comments 2

Uusi TehoPaleo -reseptivihkonen NYT Paleokaupassa!

Hellurei! Ja heti alkuun pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, jotka haluan osoittaa erityisesti kaikille teille TehoPaleo -ennakkoreseptien tilaajille. Tiedän, että olette kovasti odottaneet viimeisiä reseptejä linjoille. Niitä riittää julkaistavaksi vielä kokonaiset neljä maukasta ja makeaa ohjetta, ja pyrin työstämään nämä loputkin eetteriin mahdollisimman pikaisessa tahdissa. Tässä välissä täytyi nyt vaan vähän askarrella isänpäiväjuttuja ja työstää viimeiset viilaukset TehoPaleo -reseptivihkoseen.

Joka on nyt vihdoin täällä! Tai siis Paleokaupassa. Jee! Olen kyllä aika onnellinen, että tämä syksyn pääprojekti on vihdoin paketissa. Ja ehdin jo vannomaan, ettei enää koskaan! Mutta mutta… we`ll see. Ajalla kun on tapana kullata muistot ;)

No mutta, tähän väliin halusin oikeastaan tulla vaan pikaisesti ilmoittamaan, että nyt sitä siis saa taas. Kaikkiaan 25 täysin uutta ja ennen julkaisematonta paleoreseptiä yksissä ja samoissa kansissa! Tai tiedostossa. Kyseessä on siis nk. e-vihkonen eli sähköisessä muodossa meilitse toimitettava reseptivihkonen (pdf), jonka jokainen hyvästä ja terveellisestä ruoasta kiinnostunut voi käydä poimimassa ostoskoriin Paleokaupasta. Ja siinä samalla voi pistää mukaan myös alkuvuodesta ilmestyneen ensimmäisen osan, niin ei ainakaan heti tule talvikauden kokkausideoista puutetta ;)

Mukana on kaikkea helppoa ja kivaa! Nopeita pirtelöitä, ruokaisia salaatteja, kevyitä (?) keittoja, kaikenlaisia pääruokia kanasta, kalasta ja lihasta hyviä herkkuja unohtamatta. Niin, ja tällä kertaa mukana ovat myös aamiaiset. Hyvät paleokansalaiset, teitä on kuultu! ;)

Eikä siinä vielä kaikki, sillä olen myös koonnut iloksenne ja helpotukseksenne reseptivihkosen ohjeista kokonaisen viikon ateriasuunnitelman samaan pakettiin! Miettinyt sitä vähän enemmän muiden kuin itseni kannaltani. Tosin ajatuksena on myös koota toinen ateriasuunnitelma pohjautuen omaan, henkilökohtaiseen paleoviikkooni. Ja voin kertoa jo tässä vaiheessa, että se tulee olemaan aika erilainen kuin tämä yleispätevä versio, hah hah!

Uuden TehoPaleo -reseptivihkosen sisältöön pääset tutustumaan pikaisesti täällä. Jos haluat kattavamman katsauksen, niin tsekkaa jo julkaistut postaukset aiheesta. Sitten ei muuta kuin suitsaitsukkelaan Paleokauppaan! Ensimmäiset vihkoset ovat lähteneet maailmalle jo tänään, joten liity säkin joukkoon innokkaaseen ja käy poimimassa samantien omasi pois =)

Ihan mahottoman mainiota marraskuun jatkoa juuri Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

2 Comments

 1. Milla Holma says

  Hei! Tilasin ennakkoon reseptejä. Täytyykö minun ladata jokaisesta postauksesta jokainen resepti erikseen vai pääsenkö lataamaan koko kirjasen kokonaisuudessaan ja omistamallani salasanalla?

  • Moikka Milla!

   Valitettavasti valmis reseptivihkonen ei kuulunut ennakkopakettiin. Tästä oli kyllä maininta Paleokaupan tuotesivulla. Mutta jotain pientä ylläriä on ennakkotilaajille luvassa ;) Kunhan saan ensin kaikki ennakot julkaistua. Three more to go!

   Käytännössä voit siis ladata reseptisivut omalle koneellesi tai käydä tarkastelemassa niitä tarpeen vaatiessa täällä blogissa =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.