Ilmoitukset, Lifestyle
Jätä kommentti

Lisää lihaa!

Paleokeittiö käy puolivaloilla. Itse asiassa valot ovat sammuneet keittiöstä nyt toistaiseksi melkein kokonaan. Hella pysyy kylmänä. Joulu ja loma lähestyvät hirmuista vauhtia. Päivät vilisevät silmissä kun valmennuskiireet vievät mukanaan. Vielä on monta hommaa hoidettavana ennen kuin voin lompsaista joululomalle. Sen seurauksena elän valitettavasti nyt aikaa, jolloin ruoanlaitto ei ole ilo vaan lähinnä rasite. Menenkin ylitse sieltä matalimman aidan kohdalta. Se valitettavasti näkyy ja tuntuu laaduttomana syömisenä. En söisi ollenkaan ellei olisi aivan pakko. Mieli ei tästä ”laiskuudesta” tykkää ja kroppa vielä vähemmän. Mutta kestän kuin luolanainen konsanaan! Tilanne on väliaikainen.

Jotkut ehkä muistavat vielä syksyisen ruokapäiväkirjani. Nyt voin paljastaa sen olleen osa Kauneus ja Terveys – lehden (15/2012) ”Lisää lihaa!” -artikkelin työstöä. Tarkoituksena oli kirjata viikon ajan ylös kaikki syömäni liharuoat. Itse lasken myös kalat lihoiksi, mutta tässä projektissa kaloja ei huomioitu. Toimittajan ottaessa yhteyttä olin myös aloittanut jo TehoPaleo30 -projektin ja sillä jatkoin eteenpäin. Vaikka eipä tuo juurikaan lihapäiväkirjaan vaikuttanut. Muutoin syöminen oli hippasen rajatumpaa kuin tavallisesti.

Kyseinen lehti on käsittääkseni ilmestynyt tänään lehtipisteisiin. Käykäähän kiinnostuneet kurkkimassa lihaisia ajatuksiani! Huukoa ja Iisakkia! Vai Santtuko se siinä pienemmässä kuvassa keikistelee =) Skannaan jossain sopivassa välissä oman osuuteni artikkelista myös UNIQ Performance -sivustolle. Huutelen lisää Facebookissa kun asia on ajankohtainen. Ajatuksiani sonnin silmistä ja melko huikeasta kuvauskokemuksesta kirjoittelin eilen myös JGrrr..:n puolelle.

Lopuksi haluan vielä kiittää toimittaja Milka Sauvalaa ja valokuvaaja Heidi Strengelliä kivoista keskusteluista ja hienoista hetkistä. Isoin kiitos elähdyttävästä elämyksestä kuluu kuitenkin luottolihatuottajalleni Thorsvikin kartanolle. Kaikille ihanille ihmisille ja otuksille siellä, jotka toivottivat meidät tervetulleiksi ja mahdollistivat upean elämyksen. Kiitos! ♥♥♥


P.S. Artikkeli löytyy nyt täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.