Pirtelöt, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Sitruspommi

Tällä viikolla Paleokeittiöön osui sitruspommi! Useampikin sellainen.

SITRUSPOMMI

Perusraaka-aineet

  • puolikas verigreippi
  • 1/2 – 1 appelsiini
  • 1/3 – 1/2 sitruuna
  • pieni pala inkivääriä
  • suolaa
  • vettä tarpeen mukaan

Täydentävät raaka-aineet (toistaiseksi ;))

  • puolikas kurkku
  • vadelmia tai tyrnimarjoja
  • raakahunajaa (jos appelsiinia vähemmän tai vähemmän makeana yksilönä)

Kuoret pois, paloiksi ja blenderiin!

Ihminen pitää herkuttelusta. Herkuttelu on jonkinlaista itsensä palkitsemista. Luolamieskin herkutteli! Ehkä. Luolamiehen herkku oli kuitenkin mitä todennäköisimmin jotain muuta kuin nykymiehen herkku. Yhden herkku on toisen epäherkku. Mikä on sun herkku? Sitä kannattaa miettiä. Voisiko sun herkku olla jotain muuta, mitä se tällä hetkellä on? Kysehän on vain kunkin henkilökohtaisesta määritelmästä.

Kuinka Sinä määrittelet herkkusi?

Onko sun herkku pizzaa, hampurilaisia, keksiä, pullaa, karkkia, jätskiä vai limonaatia?

Jäin pohtimaan tätä herkkuasiaa, koska eilen illalla tuntui, että koko päivä oli ollut yhtä herkkua. Aamupäivästä sitruunapommia, päivällä riisikakkuja meijerivoilla ja keitetyillä munilla päällystettynä, illalliseksi järkyttävän makoisaa seljankaa (resepti tulossa =)) ja iltapalaksi vielä pari vuohenjuustokiekkoa St. Dalfourin kirsikkahillolla. Jossain välissä myös kupillinen luomukahvia kookoskermalla ja pari palaa tummaa suklaata. Vain melko tuima viherpirtelö ja maustamaton heraproteiini jäi herkkumääritelmän ulkopuolelle.

Mitä jos joka päivä onkin herkkupäivä? Yhtä herkkua koko elämä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.