Kala, NON-PALEO, Pääsiäinen, Reseptit
Jätä kommentti

Pirteät piparjuuri-lohirullat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaiset pirteän keväiset kuvat löytyivät kuva-arkistosta! Vastahan nämä ovat miltei pari kuukautta julkaisemista odottaneet. Noh, on kai ollut muuta. Kiireellisempää…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten jo aiemmin olen varmasti maininnut, niin en ole mikään ”raa`an” kalan ystävä. Kyse lienee suutuntumasta. Bistro O Matin pääsiäispöydässä sain kuitenkin niin mainiota kylmäsavulohiherkkua, että intouduin kokeilemaan sitä kotosallakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitettavasti tuosta kokeilusta on jo niin kauan, että en ihan tarkkaan muista mitä tuli tehtyä. Helppoa se kuitenkin oli! Ei ehkä ihan pääsiäispöydän veroista herkkua, mutta syötävää joka tapauksessa.

PIPARJUURI-LOHIRULLAT

  • siivutettua kylmäsavulohta
  • piparjuuri -tuorejuustoa
  • sitruunamehua
  • tilliä
  • (mustapippurirouhetta?)

Aseta kylmäsavulohiviipaleet vieri viereen ja hiukan limittäin tuorekelmulle niin, että niistä muodostuu levy. Levitä päälle tuorejusto, johon on sekoitettu sitruunamehu ja tillisilppu. Muistaakseni rouhin päälle vielä hieman mustapippuria.

Kääri levy tuorekelmua apuna käyttäen rullalle ja laita pakastimeen jähmettymään. Leikkaa jähmettyneestä rullasta siivuja terävällä veitsellä. Anna hieman sulaa ja nauti sellaisenaan tai esimerkiksi riisikakkujen ”koristeena”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s