Ilmoitukset, Valmennus
Comments 2

Kiinnostaako tehodetox?

Emäntä on elossa, eikä ole ripustanut bloginkaan osalta hanskoja naulaan! Tai on, mutta vain siksi aikaa, että kykenen jälleen näpyttelemään näppäimistöä kivutta ja jollain muulla tapaa kuin 70%:sti toimintakykyisen vasemman käden yksisormijärjestelmällä kaksi minuuttia kerrallaan.

Paljon on kivoja, uusia juttuja tulossa niin blogin kuin valmennustenkin puolelle. Ne joutuvat nyt valitettavasti odottelemaan hetken aikaa, koska aikaa maailmassa on ja tällä hetkellä tärkeintä on saada itsensä jälleen toimintakykyiseksi. Harmillista, mutta nou can do! Pidetäänpä siksi tämä postaus lyhyenä ja ytimekkäänä.

Kuten Paleokeittiön facebook -seuraajat jo tietävätkin, niin olen kesän mittaa suunnitellut ja testaillut uutta, paleoideologiaan pohjaavaa tehodetoxia. Ennen kuin tehodetox -valmennukset pyörähtävät ihan virallisesti käyntiin, niin etsin vielä pienen ryhmän ihmisiä sitä testaamaan. Jos sinua aihe kiinnostaa ja olisit mahdollisesti halukas osallistumaan testiryhmään, niin tilaa Paleokeittiön uutiskirje, jossa kerron aiheesta enemmän! Koska uutiskirje ilmestyy, sitä en osaa nyt tarkkaan määritellä, mutta mahdollisimman pian joka tapauksessa. Sitten, kun riittävästi uutiskirjeen valmistumiseen vaadittavia kaksiminuuttisia on täynnä ;)

Maltti on valttia! Etenkin täällä päässä, jossa jo viikon kestänyt makoilu neljän seinän sisällä tekemättä yhtään mitään kiristää ikävästi hermoja. Mutta mitä enemmän on malttia, sitä nopeammin siitä pääsee.

Parempaa loppukesää, Sinulle!

Paleokeittiö facebookissa Paleokeittiön uutiskirje Paleokeittiö pinterestissä

2 Comments

  1. Sari says

    Uutiskirje tuli jo sähköpostiin ja olin aivan täpinöissäni tästä mahdollisuudesta! Nyt kun pitäisi lähettää hakemusta, niin uutiskirjettä ei enää löydy, joten myös osoite, johon hakemuksen voi laittaa on hukassa :( Saisinkohan sen uudestaan?

    • Moikka Sari! Valitettavasti Tehodetoxin testiryhmään ei enää voi lähettää hakemuksia, ja valintakin on jo suoritettu. Mutta laita mulle meiliä, niin pistän paluupostissa jotain kivoja uutisia seuraavaa Tehodetoxia koskien ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.