Makeat herkut, Reseptit, TÄYSPALEO
Comment 1

Paleopehmis – Mango-lakritsi sipauksella sitrusta

Hellurei ja hervottomat herkut! Pikainen, makea tervehdys täältä projektiviidakon uumenista.

Jaoin jo eilen tämän hemmetin hyvän herkkureseptin Paleokeittiön facebookissa. Sitruunainen mango-lakritsipehmis saavutti siellä suuren suosion, joten laitetaanpa hyvä herkku jakoon ja talteen myös tänne blogin puolelle. Tälle tulee nimittäin olemaan vielä käyttöä emännän keittiössäkin. Ja tietysti haluan ilahduttaa hyvällä herkulla myös kaikkia teitä, jotka ette hengaile päivät pitkät facebookin puolella ;)

Tämä oli sellainen todella extempore -herkkuhetki pieneen perjantai -illan makeanälkään. Tavallisesti kuittaisin tällaisen yllättävän herkkuhimon parilla palalla tummaa suklaata, mutta kun suklaata ei kaapista yllättäen löytynytkään (koska ”joku” oli jo ehtinyt tuhoamaan levyn), niin oli kaivettava jostain esiin plan-B. Ja tämä plan-B oli kyllä yllättäen huomattavasti herkullisempi kuin se tavallinen suklainen arkiherkku.

Inspiraation lakritsinmakuiseen mangojätskiin antoi meidän viimeiset pari viikkoa kovasti ahkeroinut Tehodetoxin testiryhmä, jossa jo aiemmin viikolla huudeltiin jonkin lakritsiherkun perään. Jouduin valitettavasti nostamaan omat kädet ylös lakritsiherkkureseptin puuttuessa, mutta nythän tuli tämäkin asia kätevästi korjattua. Tosin jäätelö tuskin oli tehodetoxlaisilla mielessä. Lakupalleroiden perään siellä huhuiltiin. Mutta eiköhän tämäkin kelpaa ;)

Olen saanut muutamia kyselyitä seuraavan Tehodetox -valmennuksen tiimoilta. Näillä näkymin sellaista pukkaa jo heti lokakuussa! Mutta palaan aiheeseen kattavammin myöhemmin. Kyse on kuitenkin sellaisesta 14 päivän pikapaketista, jota en usko Suomessa ja ehkä edes maailmalla vielä nähdyn. Pääosassa on tietysti paleo, mutta paleon lisäksi luvassa on pieniä, mielenkiintoisia apuvälineitä detoxia tukemaan ;). Ja mikä ehkä parasta, niin näitä pieniä, helppokäyttöisiä apuvälineitä voidaan käyttää myös monin muin (kuulostaa kiinalta) eri tavoin hyvinvointia tukemaan ja elämänlaatua parantamaan =)

Ja hei! Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirjaa saa vielä! Täältä! Hyvään 26,50 €:n (norm. 34 €) hintaan koodilla PALEOKEITTIO. Olen kirjasta muutamia reseptejä kokannut. Hyvää on ollut ja reseptit tullaan vielä näkemään myös blogissa, kunhan emäntä muilta töiltä kerkiää kirjoittelemaan. Jos ei jaksa odotella, niin kirjatilausta vaan menemään! Tutustu kirjaan tarvittaessa tarkemmin lukemalla aiemmin kirjoittamani kirjakatsaus.

Paleokeittokirja_672

Ihan mahti-ihanaa syksyn jatkoa teille, Paleokeittiön ystävät hyvät!

Kokatkaa hyvää syysruokaa Thomas Roden Paleokeittokirjasta (sekä Paleokeittiöstä ;)) ja herkutelkaa välillä kera kivojen kesämuistojen ja pehmeän mango-lakritsipehmiksen! Toivotan Sinulle valoa alati pimeneviin syysiltoihin!

 

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Keväinen mangosorbetti - Elämänmakua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.