
Back to breakfast!
En välttämättä ole mikään puuroihminen. Enää. Ennen olin. Silloin, kun maitoon keitetyn kaurapuuron syöminen raejuustolla ja soijalesitiinillä ei vielä aiheuttanut epämukavaa oloa kropassa.
Tai ehkä se aiheutti, mutta onnistuin aika kiitettävästi ohittamaan aiheen. Enää ei voi ohittaa.
Mutta kyllä vaan maistui sunnuntaiaamuna tämä suklainen puurokuppi! Ripaus luksusta rentoon viikonloppuaamuun – mmmmmmmums!

En tiedä, oliko kaikin puolin nautinnolliseen puurohetkeen syynä itse puuro vai sen suklainen maku.
Tai ehkä koko kokonaisuus. Hela hoito, kaikki yhdessä – lämmin, pehmeän suklainen puuro, täyteläinen mokkakastike, makeat banaanisiivut ja raikkaat, viime kesän vadelmat pakastimesta. Rouskuvaa hasselpähkinärouhetta ja sunnuntaita tietysti unohtamatta.

Mutta hyvin maistui myös pelkistetympi versio alkuviikon aamuina; lämmitetty suklaapuuro mokkakastikkeella, jota oli jäänyt lojumaan ihan toisesta yhteydestä.

Suosittelen kyllä todella lämpimästi testaamaan tätä suklaista herkkupuuroa!
Sopii mainiosti myös niihin hetkiin, jolloin vaan tekee mieli jotain hyvää. Jotain terveempää hyvää ;). Ja suklaaholisteille tämä on luonnollisesti aivan MUST -juttu.
SUKLAINEN PUUROKULHO
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.
