
Frittata, tuo ihanan helppo ja ruokaisa italialainen munakas!
Sitä ollaan tällä viikolla popsittu Paleokeittiössä. Onhan tuo nähty täällä aiemminkin, silloin Thomas Rode Andersenin inspiroimana semi-paleoversiona.

Mutta nyt ehtaa paleota pöytään! Täytteeksi lämminsavustettua lohta ja vihreää täydennystä monipuolisesta pinaatista.

Olin alunperin ajatellut frittatan ruokaisana ja täyttävänä TehoPaleo -reseptivihkosen pääruoka -kategoriaan. Mutta nyt kun olen tätä(kin) popsinut tilanteessa, jos toisessakin, niin pistihän se taas miettimään, että mihinköhän joukkoon tämän perinteisessä ateriamaailmassa oikein lykkäisi.
Musta frittatakin toimii mainiosti sekä aamulla, illalla että päivällä – pääruokana tai huikopalana.
Mitä mieltä sä olet? Milloin mieluiten pistäisit frittataa poskeen?

Etkö näe reseptiä? Tämä resepti on osa Paleokeittiön Parhaat -kokoelmaa.
Saat pääsyn yli 100 suosituimpaan reseptiin tilaamalla katseluoikeuden – vain 3,90 €/kk tai 29 €/vuosi.
Tilaa ja saat käyttöösi kaikki Paleokeittiön reseptit!
Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa – ei sitoutumista.
Huom! Sivustolla on edelleen myös ilmaisia reseptejä. Uusia reseptejä lisätään Paleokeittiön Parhaisiin säännöllisesti.
Oletko jo tilaaja etkä näe reseptiä? Kirjaudu sisään klikkaamalla ”Already a paid subscriber?” -linkkiä alla.
Subscribe to continue reading
Become a paid subscriber to get access to the rest of this post and other exclusive content.
