Makeat herkut, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Ne ilmavammat banskupannarit

Mitä tänään syötäisiin? Pohdin eilen, kun jääkaapista löytyi nippu persiljaa, rasia hapankaalia ja kenno luomumunia. Hedelmälaatikossa sentään lojui pari appelsiinia ja sitruunaa, puolikas greippi, omenoita, inkivääriä ja… banaania! Hip hip, banskupannareiden paistoon!

Koska kyseessä oli päivän pääateria, niin päätin tuunata pannareita hieman tuhdimmaksi metodilla ”mitä nyt sattuu kaapeissa olemaan” ja ”heitetään sekaan niin paljon kuin hyvältä tuntuu”. Näin syntyivät entistä ilmavammat ja makoisammat banaanipannukakut.

Kaikki ainekset kulhoon ja sauvasekoittimella sileäksi. Taikinasta tuli melko paksua, joten muokkasin koostumusta löysemmäksi lisäämällä sopivasti kookosmaitoa. Tästä satsista riitti neljään, ~10 cm halkaisijaltaan ja puolen sentin paksuisiin pannukakkuihin. Bon appetit! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.