Valmennus
Jätä kommentti

Kevätsiivouksen satoa ja FFC 2014

Neljän viikon, huikeat 271 osallistujaa kerännyt Kevätsiivous on saatu ja saatettu päätökseen. Mukavan, toisiaan tsemppaavan ja aktiivisen ryhmän kanssa on kiva ollut siivota!

Palautteen mukaan Kevätsiivous oli oikein onnistunut projekti. Minun osaltani satoihin kysymyksiin tuli vastattua ja aika monta liuskaa tekstiä siivoukseen liittyen matkan varrella kirjoitettua Hyvä niin. Aihetta kohtaan löytyi kiinnostusta! =)

Kiitos vielä kaikille osallistujille huippuhetkistä! Kiitän myöskin huippukollegaani Kukka Laaksoa upeasta yhteistyöstä =). Kiitokset myös yhteistyökumppaneilleni SSJ-importille ja Wilfalle heidän siivoojille tarjoamista eduista.

Kevätsiivous 2014

Mitä kevään 2014 siivoojat saavuttivat?

Keräsin hieman osallistujien antamaa palautetta. He kertoivat kokeneensa ainakin seuraavia positiivisia muutoksia tämän, vain kuukauden päivät kestäneen tehorutistuksen aikana…

 • enemmän energiaa ja positiivisempi mieli
 • litteämpi vatsa, joka voi paremmin; vähemmän kipua ja/tai turvotusta
 • sokerin-/makeanhimo vähentynyt tai kadonnut
 • kehon turvotukset hävinneet
 • positiiviset muutokset ajattelutavoissa sekä suhtautumisessa ruokaan
 • pudonnut paino ja väljemmät vaatteet
 • parempi unen laatu
 • parantunut ihon kunto
 • positiivisempi oma-/minäkuva
 • helpotusta allergiaoireisiin
 • uudet ruokailutavat sekä uusia ruoka-aineita ruokavalioon
 • uusia vinkkejä ja reseptejä (näistä kiitos erityisesti aktiivisille ryhmäläisille, jotka avoimesti kertoivat syömisistään =))
 • uusi elämäntapa tai ainakin avaimia uuteen elämäntapaan

Don`t get me wrong… kyllä siellä niitä vaikeitakin hetkiä koettiin ;)

Vaikka meillä ei varsinaisesti ollut tavoitteena siivota kiloja, niin vaakaa saivat käyttää mittarina ne, jotka halusivat myös näin seurata Kevätsiivouksen mukanaan tuomia muutoksia. Vaakalukemista olen toistaiseksi saanut tiedot 24 siivoojan osalta ja niiden mukaan keskimääräinen pudotus oli himpun päälle 3 kiloa. Neljässä viikossa. Ilman nälkää tai vippaskonsteja.

Suurimmat pudottajat ylsivät peräti viiteen kropasta pois siivottuun kiloon! Joillakin ei vaa`an viisari siivoustoimista huolimatta värähtänyt ja olipa siellä jokunen saanut kiloja lisääkin. Näistä en minä, eivätkä osallistuneetkaan olleet huolissaan. Kevätsiivouksen suurin anti kun on ihan jossain muualla kuin vaakalukemissa =)


FFC 2014

Tämän viikon minä keskityn ainakin pääsääntöisesti ihan muihin kuin valmennusjuttuihin. Tosin hieman täytyy vielä valmistella ensi viikolla alkavaa uutta neljän viikon rutistusta. Ensi maanantaina starttaa nimittäin mun osalta Fire fitness arenan kanssa yhteistyössä toteutettu Fire Food Challenge 2014. Fire fitness arenan päävalmentaja Maria onkin jo reilun viikon ajan johdatellut ryhmää kohti tehorutistusta. Siellä kuulemma on pientä malttamattomuutta ilmassa, hah hah!

Kiinnostaako Sinua neljän viikon paleopohjainen tehorutistus kohti kesää?

Jos kiinnostaa, niin mukaan mahtuu ja ehtii vielä! Ensi viikon alusta pääset hyvin mukaan kärryille. Jos et vielä ensi viikoksi ehdi, niin ei hätää, uusia haasteen vastaanottavia otetaan mukaan aina 27.4. saakka. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan, kuinka paleopipon kiristäminen vaikuttaa sinuun =).

Lue lisää infoa ja ilmoittautumisohjeet täältä.


Loppuun vielä muutama poiminta Kevätsiivouksen palautteista…

Tyytytyväinen siivooja täällä  Suosittelen kyllä kaikille, jotka haluavat kokeilla OIKEASTI miten puhtaampi, ravintorikkaampi ruoka vaikuttaa suoliston hyvinvointiin ja sitä kautta koko kroppaan, sekä henkiseen ja fyysiseen hyvivointiin. Ainoa asia joka ”harmittaa” on, että olisinpa kokeillut tätä jo aikaa sitten =)

En oikein tiedä mistä johtui, että tämä oli nyt niiiiin helppoa! Varmaan oli tähtien asennot kohdallaan, sopiva hetki omassa elämässä, ryhmän tuki ja loistava vetäjä! Aiemmin paleon kokeileminen on tuntunut niin vaikealta ja nyt se olikin todella helppoa! Minulle tämä ruokavalio sopii todella hyvin! Jatkan tällä soveltaen jatkossakin! Kiitos! 

Kävi tosi hyvä tuuri, kun sattumalta törmäsin netissä kevätsiivousryhmän olemassaoloon siivouksen ekana päivänä ja heti ilmoittauduin mukaan. Asiat olivat paljolti tuttuja jo aiemmin, mutta käytännön toteutus niissä ontui. Nyt Johannan ja ryhmän tuella ”siivous” sujui helposti ja uusia ideoita ja reseptejä sekä nämä kuvan konkreettiset hankkinat tarttuivat mukaan…

Paleokeittiö facebookissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.