Makeat herkut, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Suklaamoussea persimonista

Tämä ei nyt ole mikään superupee tai himmeen hohdokas juhlaresepti uudenvuoden vastaanotolle, mutta tämän eilisin extempore -jämäjälkkärin myötä on hyvä toivottaa helppoa, yksinkertaista ja terveellistä tulevaa vuotta 2015!

RAAKASUKLAAMOUSSE PERSIMONISTA JA AVOKADOSTA

1-2 annosta

  • 1 kypsä avokado
  • 1 kypsä persimon
  • ~2-3 rkl CocoVin kaakaojauhetta
  • ~1/2-1 dl kookosmaitoa tai -kermaa
  • maun mukaan makeutukseen esim. vaahterasiirappia
  • hieman himalajansuolaa
  1. Kuori persimon.
  2. Soseuta sauvasekoittimella avokado ja persimon.
  3. Lisää kaakaojauhe, kookosmaito ja suola. Soseuta lisää.
  4. Maista ja lisää tarvittaessa vaahterasiirappia ja/tai kaakaojauhetta.
  5. Kippaa kippoon ja koristele kaakaonibseillä ja persimon -siivuilla.
  6. Nauti heti tai säilytä jääkaapissa.

Jos persimon ei innosta, niin tsekkaa alkuperäinen raakasuklaamousse banaanista sekä appelsiinille maistuva aurinkoinen suklaamousse.

Olkoon alkava vuotesi täynnä iloa ja valoa sekä paljon parempia valintoja!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s