Tämä ei nyt ole mikään superupee tai himmeen hohdokas juhlaresepti uudenvuoden vastaanotolle, mutta tämän eilisin extempore -jämäjälkkärin myötä on hyvä toivottaa helppoa, yksinkertaista ja terveellistä tulevaa vuotta 2015!
RAAKASUKLAAMOUSSE PERSIMONISTA JA AVOKADOSTA
1-2 annosta
- 1 kypsä avokado
- 1 kypsä persimon
- ~2-3 rkl CocoVin kaakaojauhetta
- ~1/2-1 dl kookosmaitoa tai -kermaa
- maun mukaan makeutukseen esim. vaahterasiirappia
- hieman himalajansuolaa
- Kuori persimon.
- Soseuta sauvasekoittimella avokado ja persimon.
- Lisää kaakaojauhe, kookosmaito ja suola. Soseuta lisää.
- Maista ja lisää tarvittaessa vaahterasiirappia ja/tai kaakaojauhetta.
- Kippaa kippoon ja koristele kaakaonibseillä ja persimon -siivuilla.
- Nauti heti tai säilytä jääkaapissa.
Jos persimon ei innosta, niin tsekkaa alkuperäinen raakasuklaamousse banaanista sekä appelsiinille maistuva aurinkoinen suklaamousse.