Gluteeniton, Maidoton, Makeat herkut, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vierasreseptit
Comments 2

Reseptivieras: Suussa sulava suklaafudge

Hellou hellou ja happy Saturday! Vettä sataa ja vehreys pihalla lisääntyy. Hieno homma! Se vehreys. Vesisateesta… voi olla montaa mieltä, mutta kyllä minä ainakin mieluummin aurinkoa kuin putoilevia pisaroita katselen. Noh, kukin tavallaan ja vesipisaroitakin maailmassa tarvitaan. Sateen jälkeen aurinko paistaa kirkkaammin!

Joku on ehkä saattanut pistää merkille Paleokeittiön hidastuneen postaustahdin. Ei, ei ole innostus tai ideat hiipuneet! On vaan pitänyt kiirettä toisaalla, uusien, kivojen projektien parissa.

Tähän samaan syssyyn lienee paikallaan pistää muutama sananen tämän hetken valmennustilanteesta. Koska niiden perään on kyselty. Valitettavasti en juuri nyt kykene ottamaan uusia valmennettavia. Vielä helmikuussa oli myös suunnitteilla nyt jo perinteeksi muodostunut Koko kehon kevätsiivous eli TehoPaleo™ -ryhmävalmennus. Mutta niin ne vaan tilanteet muuttuvat yhtäkkiä yllättäen, ja ajan on vienyt projekti, josta mulla ei vielä muutama kuukausi sitten ollut aavistustakaan! Kyllähän se tietysti aina hieman pahalta tuntuu kieltäytyä, kun apua tarvitsevat ja motivoituneet ihmiset ottavat yhteyttä. Välillä täytyy vaan tuijotella vähän tiiviimmin omaa napaa. Mitään en lupaa, mutta katsotaan, mitä syksy tuo taas tullesssaan! Sitä ei voi tietää. Mutta toivottavasti myös uudenlaisia juttuja paleovalmennuksen tiimoilta ;)

Onni on kuitenkin aktiiviset kanssabloggaajat, joilta saa tarvittaessa jeesiä, kun emäntä viipottaa pää kolmantena jalkana toisaalla! Vierasresepteistä onkin jo vierähtänyt tovi, jos toinenkin. Tällä kertaa sain hieman vetoapua Elämänmakua maistelemassa -blogin Tiialta, johon tutustuin viime kevään Kevätsiivouksessa. Tiia oli taikonut suklaista fudgea, jota minä tarjoan nyt kaikille Paleokeittiön ystäville!

Postauksen kuvat sekä alla oleva teksti ovat siis Tiian käsialaa (kuvien kevyt ”stailaus” by emäntä) ja resepti tähän Karkkipäivän terveempään namiin löytyy Tiian blogista. Linkkiä itse aiheeseen pukkaa ihan kohta, mutta sitä ennen vielä asiaa blogiyhteistyöstä, jolla viittaan tällä kertaa nimenomaan blogien väliseen yhteistyöhön ja avunantoon. Jos sinulla on Paleokeittiön viitekehykseen sopiva blogi ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, niin pistä rohkeasti meiliä tulemaan! Koska I need you! Yhteyttä saa myös ottaa, vaikka blogia ei olisikaan vaan paleoliittista reseptiä pukkaa muuten vaan =)

Sitten itse asiaan eli Tiian tekstiin. Ja suussa sulavan suklaafudgen reseptiin!

KARKKIPÄIVÄ: SUKLAAFUDGE (MAKEUTTAMATON, VILJATON, MAIDOTON, PÄHKINÄTÖN)

Karkkihyllyn ohittaminen muuttui kuulkaa juuri huomattavasti helpommaksi! Ei meinannut jäädä tästä ohjeesta mitään kuvattavaa, kun pikkuiset kädet yrittivät päästä ”maistamaan” näitä ennen kuin ne olivat edes valmiita. Onneksi olin tarkkana jääkaappinatsina paikalla :)

Tässä suklaafudgessa ole mitään makeutusainetta. Laitoin hunajan kuitenkin aineslistalle, jos joku sitä sattuisi kaipaamaan. Taatelit ovat niin makeita yksinään, että kannattaa ehdottomasti kokeilla ensin ilman.

Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Täyteläisen suklaista, mutta rakenne on kuitenkin vähän pureskeltava, kuten kunnon fudgessa kuuluukin. Näitä tehdään meillä kyllä pian uudestaan, niin helppoja ne olivat pyöräyttää. Nämä sopivat varmasti myös kahvipöytään mokkapalojen tai mutakakun tilalle. Tämä on niin hyvää.

Käy ihmeessä poimimassa tämän hyvän herkun helppo resepti ja valmistusohjeet! Ja sitten ei muuta kuin herkuttelemaan!

Olen vihdoin korkannut salaattikauden, mutta vielä ensi kerralla herkutellaan! Sillä ”riisisuklaa” on odotellut blogityöstöä jo pienen ikuisuuden ;)

Parhainta karkkipäivää Sinulle!


P.S. Vaikka blogi ei päivity päivittäin, niin seuraaviin kanaviin pukkaa matskua MELKEIN joka päivä. Tuu mukaan seuraamaan, mitä emäntä touhuaa ja kertomaan omia kuulumisiasi!

Seuraa facebookissa!   Seuraa Twitterissä!   Seuraa Instagramissa!

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.