Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Pähkinätön, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, Viljaton
Jätä kommentti

Mustikkainen smoothie bowl

Nyt riittää mustikkaa lasiin, salaattiin, kuppiin ja pikaiseen kesäkakkuunkin! Ja mikäs tässä, tuoreilla mustikoilla herkutellessa. Näistä pienistä superfoodpalleroista täytyy ottaa kaikki irti niin kauan kun satoa piisaa. Ja vielä sitä piisaa! Makes me happy and smile <3. Unohda mauttomat ja värittömät pensasmustikat, ja mene metsään. Koska mustikalla ja MUSTIKALLA on eroa!

Saanko esitellä tuoreimman herkkuni, jolla päivä alkaa mukavasti ja vatsakin tulee kivasti täyteen. Tämä on oikea pommi! Ravinnepommi! Kyllä keho kiittää, eivätkä mieli ja makunystyrätkään pahemmin kitise. Silmiinkään ei satu. Mustikkainen smoothie bowl tuoreista mustikoista on jotain järjettömän hyvää! Niin kaunista. Ja jotenkin syvää.

Pakastemarjat ovat ihan ok, ja on tietysti hirmu hienoa, että meillä on näin mahdollisuus nauttia kesän antimista vuoden ympäri. Mutta kyllä tuore on aina tuoretta! Siitä ei vaan pääse mihinkään. Parasta suoraan puskasta, auringonlämpimänä nautittuna.

MUSTIKKAINEN SMOOTHIE BOWL

1 ISO annos

Pirtelö

 • 200 g tuoretta (tai pakastettua) mustikkaa
 • puoli rasiaa  tuoretta pinaattia (35-50 g)
 • 1/2 dl kookosmaitoa
 • 2 dl vettä
 • 25-30 g maustamatonta heraproteiinia (tai muuta proteiinijauhetta)
 • 1-2 rkl CocoVin chiasiemeniä
 • 1-2 kuivattua taatelia
 • hieman himalajansuolaa
 • (1/2 rkl gelatiinijauhetta)

Päälliset

 • tuoretta mustikkaa, mansikkaa ja kirsikkaa
 • chiasiemeniä
 • CocoVin Supermixiä
 • mintun- tai sitruunamelissanlehtiä
 1. Kaikki pirtelöainekset blenderiin ja silkinsileäksi. Blenderistä kuppiin ja päälle vähän täydennystä ja silmäniloa. How does it get any easier than that?! Voidaan nestemäärää lisäämällä nauttia myös pillistä.

Jos haluat yksinkertaisemman version päällisistä, niin karsi muista, mutta älä kirsikoista ja Supermixistä. Koska ne vaan passaavat kokonaisuuteen äärettömän hyvin ja lopputuloksena 1+1 = 3. Kirsikoiden makeus toimii aavistuksen happaman mustikan kanssa loistavasti. Ehdottomasti paremmin kuin mansikka. Ja Supermixistä saa vielä vähän suutuntumaa ja hampaillekin pientä puuhaa.

Mites siellä, maistuuko marjat?! Kuinka maistuvat parhaiten? Sellaisenaan vai jollain toisella tapaa? Kun tätä metsien mustaa kultaa nyt riittää, niin käyttövinkit eivät olisi yhtään pahitteeksi. Jos vaikka sattuu emäntä kyllästymään mustikkaiseen smoothieen kesän kääntyessä hiljalleen kohti syksyä  ;)

Eat your berries! Eli mustikkaisia pirtelöpäiviä Sinullekin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.