Gluteeniton, Joulu, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Kookostäytteiset Bounty -konvehdit

Viimeistä TehoPaleo -reseptiä viedään! Säästin luonnollisesti parhaat palat viimeiseksi, nimittäin nämä gluteenittomat, maidottomat ja makeuttamattomat, täyspaleoliittiset Bounty -palat! Aijai, aika nannaa! Koska nämä ovat vähän kuin konvehteja, ja kukapa ei konvehdeistä tykkäis?! Alkavat myös olla tähän aikaan vuodesta ajankohtaisia, joten mikäs sen parempi juttu kuin vaihtaa perinteiset ”sokeripalat” terveellisempiin Bounty -paloihin. Valmista vaikka joululahjaksi!

Viimeinen TehoPaleo -resepti on siis vihdoin näytöllä, ja jos et vielä omista omaa TehoPaleo -reseptivihkosta vol. 2, niin sellainen kannattaa käydä ehdottomasti poimimassa pois Paleokaupasta. Melkeinpä jo tämän namiohjeen vuoksi. Vaikka toki mukana seuraa 24 muutakin mukavaa, eri tilanteisiin sopivaa paleo-ohjetta. Tsekkaa sisällysluettelosta, millaisia hyviä herkkuja ja parempia aterioita vihkosen kansien sisään kätkeytyy =)

Minä pyöräytin Bounty -palat iskälle paleobrownieden (reseptipäivitys tulossa!) kylkeen isänpäivänameiksi. Tein ja vein kookoksiset konvehdit isukille siitäkin huolimatta, että kookos ei oikein nappaa ja saan kookosta sisältävistä herkuista useimmiten vähemmän mieltä ylentävää palautetta, hah hah! Mutta kas vaan, riski kannatti! Bounty -palat olivat isänKIN mielestä parasta tervettä herkkua miesmuistiin. Veikkaan, että asiaa auttoi kookokselta ja tummasuklaalta huomioin varastanut makeus. Kokonaisuus on kieltämättä aika kielenvievää… ;)

Hiukan oikaisin ja käytin kuorruttamiseen raakasuklaan sijaan valmista tummasuklaata. Muistaakseni 85- tai 86-prosenttista, ja suosittelenkin valitsemaan vähän tummempaa suklaatia tai valmistamaan raakasuklaan hieman stydimpänä, jotta ei mene liian äiteläksi. Jokaisella raakasuklaan valmistusta enemmän harrastaneella on varmasti oma luottoreseptinsä, mutta suosittelen testaamaan tätä äitienpäivämansikoihin ja raakariisisuklaaseen käyttämääni ohjetta. Koska tämä suklaa napsahtaa haukatessa kivasti, eikä sula huoneenlämmössäkään.

Jos olet tilannut TehoPaleo -reseptit ennakkoon, niin lataa tämä viimeinenkin ohje tuttuun tapaan alla olevasta linkistä. Joo, nämä olivat nyt kaikki tässä, mutta meiliä pukkaa vielä. Muistakaa siis tarkistaa lähipäivinä myös roskapostit! ;)

Muut kuin ennakkotilaajat voivat hankkia Bounty -konvehtien ohjeen kera muiden TehoPaleo -reseptien sieltä jo aiemmin mainitsemastani Paleokaupasta =) 

Kookostäytteiset Bounty -palat | TehoPaleo -reseptit 2/2015

Sitten ei tällä kertaa muuta kuin kiitos kaikille ennakkotilaajille, jotka olitte tämän postaussarjan matkassa mukana! Ja nyt vaan kaikki ootellaan sopivaa hetkeä Bounty -palojen värkkäämiselle. Tai mitäpä sitä juhlapyhiä oottelemaan kun konvehdit voi yhtä hyvin laittaa tulille vaikka heti ;)

Nautinnollisia paleopyhiä ja arjen luksushetkiä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.