Gluteeniton, Joulu, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Hyvin herkullista joulua! (+ pientä joululahjontaa)

Nyt on aika toivottaa maukasta ja rauhaisaa joulua, ja vetäytyä itsekin joulun viettoon. Jos oikein hyvin käy niin palailen Paleokeittiöön vasta ensi vuoden puolella. Vaikka emäntää ei ehkä näy, niin olet kuitenkin tervetullut Paleokeittiöön – pyhinäkin!

Ennen joululomalle hilpaisua vielä pari juttua. Ensinnäkin haluan jo tässä vaiheessa kiittää menneestä vuodesta kaikkia Paleokeittiön kanavilla vierailleita sekä yhteistyökumppaneita. Vaikka kokkailen ensisijaisesti itselleni, niin Sinä, rakas lukija, olet se syy, miksi jaksan annoksia kuvailla ja reseptejä tänne ylös kirjata. Kiitos siis Sinulle – motivaation ylläpitämisestä =)

Kiitokseksi kuluneesta vuodesta ja joulun kunniaksi haluan muistaa Sinua muutamalla maistuvalla ”lahjalla”. Ensinnäkin voit käydä poimimassa itsellesi molemmat TehoPaleo -reseptivihkoset vuoden loppuun saakka edulliseen pakettihintaan Paleokaupasta! Vaikka juuri nyt nautitaan joulusta herkkuineen, niin tammikuu koittaa ihan kohta ja silloin saattaa itse kullakin olla ihan paikallaan palata takaisin terveellisempien ruokien pariin. Joten hyödynnä ihmeessä tarjous jo nyt! Huomaa, että tilaukset toimitetaan heti uuden vuoden ensimmäisenä arkipäivänä, joten ei ole syytä huolestua, vaikka postilaatikko ei loppuvuodesta kolise ;)

Tämän lisäksi voit nyt käydä lataamassa TehoPaleo -reseptivihkosesta 2/2015 tutun Kookostäytteisten Bounty -taateleiden ohjeen vuoden loppuun saakka veloituksetta! Jos et enää jouluksi kerkiä konvehtitehdasta pystyttämään, niin Bounty -palat ilahduttavat aivan varmasti myös vuoden vaihtuessa. Ja muulloinkin. Ehdottomasti parhaat konvehdit ikinä! Mun mielestä. Ja kohtuullisen terveelliset, ainakin markettien konvehtirasioiden sisältöön verrattuna ;)

Lataa Paleokeittiön joululahja klikkaamalla joulutervehdystä alla. Linkki vie sinut alkuperäiseen postaukseen, jonka lopusta löydät latauslinkin. Sitten ei muuta kuin…

Parhainta loppuvuotta ja maistuvaa alkavaa vuotta Sinulle! Pysy Paleokeittiössä!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.