Gluteeniton, Joulu, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Kookostäytteiset Bounty -konvehdit

Viimeistä TehoPaleo -reseptiä viedään! Säästin luonnollisesti parhaat palat viimeiseksi, nimittäin nämä gluteenittomat, maidottomat ja makeuttamattomat, täyspaleoliittiset Bounty -palat!

Aijai, aika nannaa! Koska nämä ovat vähän kuin konvehteja, ja kukapa ei konvehdeistä tykkäis?!

Alkavat myös olla tähän aikaan vuodesta ajankohtaisia, joten mikäs sen parempi juttu kuin vaihtaa perinteiset ”sokeripalat” terveellisempiin Bounty -paloihin. Valmista vaikka joululahjaksi!

Minä pyöräytin Bounty -palat iskälle paleobrownieden (reseptipäivitys tulossa!) kylkeen isänpäivänameiksi. Tein ja vein kookoksiset konvehdit isukille siitäkin huolimatta, että kookos ei oikein nappaa ja saan kookosta sisältävistä herkuista useimmiten vähemmän mieltä ylentävää palautetta, hah hah!

Mutta kas vaan, riski kannatti! Bounty -palat olivat isänKIN mielestä parasta tervettä herkkua miesmuistiin. Veikkaan, että asiaa auttoi kookokselta ja tummasuklaalta huomioin varastanut makeus. Kokonaisuus on kieltämättä aika kielenvievää… ;)

Hiukan oikaisin ja käytin kuorruttamiseen raakasuklaan sijaan valmista tummasuklaata. Muistaakseni 85- tai 86-prosenttista, ja suosittelenkin valitsemaan vähän tummempaa suklaatia tai valmistamaan raakasuklaan hieman stydimpänä, jotta ei mene liian äiteläksi.

Jokaisella raakasuklaan valmistusta enemmän harrastaneella on varmasti oma luottoreseptinsä, mutta suosittelen testaamaan tätä äitienpäivämansikoihin ja raakariisisuklaaseen käyttämääni ohjetta. Koska tämä suklaa napsahtaa haukatessa kivasti, eikä sula huoneenlämmössäkään.

BOUNTY KONVEHDIT

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Nautinnollisia paleopyhiä ja arjen luksushetkiä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.