Arvonnat, Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Suolaiset herkut, TÄYSPALEO, Viljaton
Comments 2

Kesän kootut cocktailpalat + KESÄARVONTA!

Kohta vähän vahingossa syntyneisiin cocktailpaloihin, mutta ennen sitä iloisiin uutisiin.

Sinulla on nimittäin mahdollisuus voittaa laatikollinen herkullisia HeyDayn kylmäpuristettuja ja kuumapastöroimattomia luomumehuja!

Tähän hätään ei tarvitse tehdä muuta kuin liittyä Paleokeittiön uutiskirjeen tilaajaksi viimeistään keskiviikkona 29.6. ja jäädä odottelemaan ensi viikolla ilmestyviä Paleokeittiön Uutisia, jossa tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumisesta. Ihan huippua! Ja aika helppoa.

Itsehän maistoin HeyDayn tuorepuristettua mehua viimeisimmällä Tallinnan reissulla, jossa sitä tarjoiltiin ”100 esinettä Suomesta” -näyttelyn avajaisissa. Makua ja väriä löytyy kaikkiaan neljään eri lähtöön, ja voittaja pääsee nauttimaan niistä ihan jokaista. Hellävaraisen käsittelyn myötä värien ja makujen lisäksi tallella ovat myös kasvien arvokkaat vitamiinit ja muut ravinteet. Niin kuin luonto tarkoitti.

Sitten kesäisten cocktailpalojen kimppuun.

Jääkaappiin oli taas jäänyt kaikenlaista jämää viikon varrelta. Niistä pääsee eroon vain kaivamalla jämät jääkaapista ja tuhoamalla ne. Niinpä kaivoin, pistin kaikki palasiksi ja hammastikut viereen.

Jep jep, laiska emäntä kun jättää asiat puolitiehen eikä jaksanut pilkkomisen jälkeen enää tikkuja koota.

Näinhän sitä taas luulisi, ellei paremmin tietäisi! Tikut jätin nimittäin ihan tarkoituksella tarjottimelle, jotta jokainen voisi koota parhaiten itselleen maistuvat raaka-aineet omasta mielestä sopivimmaksi yhdistelmäksi. Siinäpä vinkkiä ja leppoisaa yhdessä puuhastelua vaikka juhannuksen alkupalaksi tai muihin kesäiltoihin.

Raaka-aineita voi laittaa lautaselle mielensä mukaan. Tai hyödyntää ja täydentää niitä jääkaapin jämiä. Tällä kertaa jääkapista löytyi hunajamelonia, kirsikkatomaatteja ja ylikypsää, pintasavustettua kassleria. Yrttipenkistä hain pariksi basilikanlehtiä ja ihan hitusen pistin vielä minttua melonin päälle.

Hiukan lämmitin kassleria ja näytin tomaateille pannua kera öljyn ja valkosipulin, jotta muuttuvat hieman pehmeiksi ja mukavan makeiksi. Päälle vielä luraus oliiviöljyä, hieman suolaa ja rouhaisu mustapippuria. Done!

Sitten vaan aineksia tikkuihin tökkimään ja mieleisintä makuyhdistelmää etsimään. Ei siinä hirmuisen kauan kulunut kun jääkaapin jämät olivat muisto vain.

P.S. Jos ylikypsää savukassleria ei ole saatavilla, niin kokeile prosciuttoa tai muuta ilmakuivattua kinkkua!

Arvonta yhteistyössä HeyDay. Toteutus UNIQ Content -tuotantoa.

facebook | instagram | pinterest | twitter | bloglovin | uutiskirje | verkkokauppa

UNIQ CONTENT Yksilöllistä sisällöntuotantoa ja -hallintaa yrityksesi tarpeisiin.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s