Arvonta, Uutiset
Comments 10

Paleokeittiön KESÄKISA -arvonnat jatkuvat! Kaikilla kanavilla!

EDIT 18.7.16: 

ARVONTA ON SUORITETTU JA SULJETTU! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JA ONNEA VOITTAJILLE!

  • IDA KOJO facebookista
  • @KATISARITA instagramista
  • SOFIA blogista

Oletteko ystävällisesti yhteydessä, jotta voimme postittaa tuotepakinnot, kiitos!


KAKSI TAKANA, KOLME JÄLJELLÄ!

Kolmas kesäkisa-arvontaviikko korkataan… NYT! Vähän myöhässä olen aloituksen kanssa, mutta kyllä kuudessa päivässä vielä ehtii hyvin kertomaan, että mitä sun mielestä sisältää…

KESÄN KUUMIN HAMPURILAINEN???

Jep, se on asia, jota tällä viikolla metsästän – kesän kuustoista parasta purilaista. Eniten olen kiinnostunut siitä, mitä maukkaan kesähampparin väliin laitetaan. Mutta jos perussämpylöiden tilalla on jotain muuta maittavampaa, niin kerro ihmeessä!

Edelleen unohdamme kaikki mahdolliset ruokarajoitteet ja kokoamme sen ihan oikeasti maistuvimman hampurilaisen. Terveellisyydestä viis! Tällä kertaa ;)

Tämän viikon kisaa käydään jälleen kolmella kanavalla – blogin kommenteissa, facessa ja instassa. Voit osallistua yhdellä, kahdella tai kaikilla kanavilla, ja kolminkertaistaa voittomahdollisuutesi!

Kaikkien vastanneiden kesken arvon KOLME palkintoa, yhden kullakin kanavalla. TYKKÄÄ, VASTAA ja JAA! Mut ei oo pakko =)

Palkintoina hamppariviikolla on luonnollisesti kaikkea ihanaa kesäpurilaisen valmistukseen! Ja muihinkin grilliherkkuihin. Yksi tuotepaketti sisältää herkkuja sellaisilta tunnetuilla tuotemerkeiltä kuin Heinz, Frenchie`s, Sweet baby ray’s, Go-Tan ja HP!

Hampparin valmistukseen tarvitaan tietysti myös asianmukaiset varusteet eli ruokatuotteiden lisäksi palkintopaketista löytyy essu sekä burgeripihviprässi! Kuinka koolia! =)

Osallistumisaikaa on siis melkein viikon verran. Arvonta suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken em. kanavilla sunnuntai-iltana 17.7.16 klo 21. Voittajat kerron viimeistään maanantaina.

Kannattaa siis tulla alkuviikosta tsekkaamaan onko ONNI potkinut kavion kuvan takapuoleen! Mut ensin kertomaan kesän lempparihampparia tämän postauksen kommenttiosioon =)

Herkullista heinäkuun jatkoa ja ONNEA KISAAN!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

1 kommentti

  1. sofia says

    Ruishampurilainen! – pihvi sipulisekoitteella, sisälle kaveriksi chili creme ja chili juusto, avomaankurkkua, tomaattia ja paprikaa. Sekö tuoretta salaattia. Majoneesiksi joku kevyt, sekä ketsuppia! Mielettömän hyvää! :)

  2. Bataattipurilainen, naudan jauhelihapihvi, harissamajoneesi, tomaattia, tuoresalaattia, kurkkupikkelsiä & cheddarjuustoa. :)

  3. Bataattipurilainen, omatekemä jauhelihapihvi, grillattua tomaattia tuoresalaattia,kurkkupikkelsiä, harissamajoneesiä & cheddarjuustoa. :)

  4. Tuulis says

    Itsetehdyt hampurilaissämpylät tai ruishamppari, johon laitetaan 100% naudanlihapihvi, pekonisiivu, aurajuusto, tomaatti, punasipulia, rapea salaatti ja chilivalkosipulikastike.

  5. Tommi says

    Paistettu muna, ananas, rucolasalaattia, HP kastiketta ja täyslihapihvi ruistaskun väliin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.