Juomat, Lifestyle, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Tomaattimehua kiireessä

Paleokeittiössä on hiljaista. Niin myös kotikeittiössä. Syynä ensisijaisesti työkiireet, jotka ovat vieneet emännän mennessään. Kiire koetaan usein negatiivisena ilmaisuna. Mulle kiire on ollut vain positiivista. On ollut ihana palata rakastamansa työn pariin ja kohdata kesän jälkeen niin uusia kuin vanhojakin valmennettavia. Olen etuoikeutettu ja kiitollinen. Kirjoitushommia tulee kuitenkin päivän mittaan niin paljon (meilejä, treenisuunnitelmia, ravintovalmennuksia, seurantaraportteja sekä tällä hetkellä vielä valmennettaville suunnatut TehoPaleo -opas ja Elämäntapana Paleo -opas/työkirja), ettei enää iltamyöhällä kentältä palattua tule ensimmäisenä koneen eteen parkkeerattua.

Vaikka hommaa piisaakin, niin vielä mahtuu muutama valmennettava mukaan lähivalmennukseen! Etävalmennukseen jokunen enemmän. Joten jos tarvitset motivaatiota, apua ja tukea omaan elämäntapamuutokseesi ja paleo kuulostaa sinusta järkevältä ratkaisulta, niin ota rohkeasti yhteyttä! Enemmän infoa UNIQ Performance -sivustolla. En epäile, ettetkö pystyisi muutokseen itsekin, mutta yhdessä se on helpompaa ja hauskempaa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti joka päivä terveytensä kanssa ”kamppailevat” ihmiset. Olet ehkä omasta ja lääkärisikin mielestä täysin terve, vain hieman ylipainoinen. Tosiasia kuitenkin on, että terve ihminen ei ole ylipainoinen. Ylipaino kertoo, ettei kaikki ole kunnossa. Keho ei toimi optimaalisesti. Ja sinä olet pohjimmiltaan syypää siihen, miksi kehosi ei toimi. Ja vain sinä voit tehdä asialle jotain. Jos haluat. Pretty simple? =)

Kiireen myötä paitsi Paleokeittiö, niin myös omat kokkailut ovat jääneet paitsioon. Viime viikot olen elänyt huonosti. Mutustelemalla. Sorruinpa puolikkaaseen maksalaatikkoonkin. Se oli hyvää =).

Tänä aamuna ryhdistäydyin ja kaivoin jälleen esiin uusimman ihastukseni, 20 vuotta vanhan mehulingon. Kävin jo uuttakin tiirailemassa, mutta en ole vielä tehnyt päätöstä näiden kahden välillä; Philips vai Tefal? Tefalissa ärsyttää Jamie Oliver -brandi, Philipsissä pienemmät tehot Tefaliin nähden (700 W vs. 900 W). Kumman sinä ottaisit? Miksi?

Näistä värikkäistä aineksista syntyi kolme annosta raikasta kasvismehua. Pari annosta aiemmin postaamaani porkkana-punajuuri -mehua ja yksi annos tomaatti-selleri -mehua. Kurkut, porkkanat ja punajuuret äipän kasvimaalta. Omenat ja tomaatit luomua marketista. Varsiselleri ja sitruuna perusheviä. Vielä ajattelin kolmeen viikkoon ensimmäisen vapaapäivän kunniaksi pyöräyttää kaalilaatikon! Riittää yhdellä vaivalla useammaksi päiväksi. Mutta ensin mehut!

Tomaatti – selleri tuoremehu (1 annos ~250-300 ml)

  • 4 luomutomaattia
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1/2 avomaankurkku
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • cayennepippuria

Kasvikset mehustimen läpi. Lisää mausteet. Sekoita ja nauti välittömästi. Hymyile loppupäivä! =)))


Loppuun vielä ihana yllätys paikallisesta K-Marketista; Big tree farmsin cashew-kaakaorouhesekoitus. Näillä olenkin elänyt melko mukavasti. Turhan mukavasti ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.