Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pirtelöt, Reseptit, SEMIPALEO, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Paleokeittiön viileän pehmeät kesäherkut

Hellou heinäkuu! Kesäkuu sujahti taas jonnekin ja helteistä heinäkuuta vietellään jo. Kesä etenee… Ehkä vähän liiankin pikaseen.

Heinäkuussa Paleokeittiössä kokkaillaan rennommin, nautitaan kesäherkuista, syödään salaatteja ja käydään katsomassa, mistä salaatti tulee. Ja tietysti ARVOTAAN mahtavia palkintoja!

Ensimmäinen kesäkisa-arvonta on täydessä käynnissä. Oletko jo käynyt kertomassa maistuvimman kesäruokasi blogissa, facessa tai instassa? Sunnuntaihin saakka ehtii vielä osallistua komean kirjapaketin arvontaan! Käy tsekkaamassa tarkemmat tiedot arvontapostauksesta. Eivätkä arvonnat tähän pääty! Tämähän on vasta alkua, sillä hela heinäkuun joka viikko starttaa uusi arvontakisa uusine palkintoineen!

Tänään emäntä tarjoilee viileitä ja pehmeitä kesäherkkuja arkistojen kätköistä. Näin perjantain kunniaksi on ollut tapana kaivella aarteita arkistoista, ja heinäkuussa kaivelen niitä vähän enemmänkin. Kokonaisen postauksen verran. Sieltä herkkuosastolta. Koska kesällä, jos koskaan on helppo herkutella terveemmin! Ohjeisiin otsaketta tai kuvaa klikkaamalla!

Kesäyön kirsikkainen suklaapirtelö

Kirsikka + suklaa = match made in heaven! Pirtelö on aina helppo ja hyvä herkku, johon voi piilottaa myös kaikenlaista terveellistä. Kaakaoaika on koko ajan, mutta nyt kaakaon sekaan kannattaa heittää kourallinen tuoreita kirsikoita. Ja nauttia näiden kahden herkullisesta liitosta.

Mustikkapiirakan makuinen jäätelö

Kesä ilman jäätelöä on kuin mustikkapiirakka ilman mustikoita! Onneksi tänäkään kesänä ei tarvitse jäätelöttä elää. Terveelliset ja herkulliset kotijäätelöt syntyvät kädenkäänteessä pakastetuista hedelmistä tai marjoista. Ja mikä mieletön tapa hankkiutua viime vuoden mustikkasadosta eroon ennen kuin uutta pukkaa! Mukaan hieman maustetta ja mustikkapiirakan voi tarjoilla viileänä jäätelökulhosta.

Kesäinen Key lime pie -mousse avokadosta

Kesä ja Key lime pie! Sitruuna ja lime raikastavat ja viilentävät mukavasti kesäkuumalla. Vähän lämpimämmässäkin muodossa. Key lime pie lienee kakkumaisessa muodossa monelle tuttu, mutta helpommalla pääsee kun pistää taas piirakan kulhoon paleomurulla ja kookoskermalla koristelluksi mousseksi. Mukana myös terveyshedelmä avokado!

Superhelppo Strawberry Slushy

Onko helpompaa helleherkkua kuin jäinen slush?! Ja koska mansikka-aika on NYT, niin kannattaa niitä hyödyntää myös slushin muodossa. Silloin, kun haluat nauttia mansikkasi viileänä. Parastahan mansikka on ihan sellaisenaan, mutta kyllä vaihtelu välillä virkistää. Mukaan vielä vähän limeä ja minttua, ja kesäinen välipala on valmis.

Mausteinen kirsikkajäätelö

Viimoiseksi vielä mausteista kirsikkajäätelöä, olkaapa hyvät! Jos tykkäät mustikkapiirakalle maistuvasta jäätelöstä, niin veikkaan, että kulhollinen omenapiirakkamausteella maustettua kirsikkajätskiä tyhjenee aika pikaseen. Ja koska kirsikka tykkää kaakaosta, niin ei ole yhtään hullumpi idea rouhaista vähän tummaa suklaata kirsikan kaveriksi.

Mikä viileistä kesämauista on sun suosikkisi?! Kerro kommenteissa!

Viileän pehmeitä heinäkuisia herkkuhetkiä Sinullekin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.