
Kesäkurpitsat ovat nyt kaupoissa ja kohtapuoliin saanee satoa alkaa korjaamaan myös kotipuutarhoissa. Aloitin oman kesäkurpitsakauden jo jokunen viikko sitten tällä helpolla ja arkisella kesäkurpitsapaistoksella. Sen jälkeen on kesäkurpitsaa tullut syötyä tuoreraasteena lähinnä munakkaiden kyljessä, mutta tulipa siitä aika mainio kakkukin viikonloppuna leipaistua! Palaan siihen myöhemmin tällä viikolla.

Paleokeittiössä on nähty kaikenlaisia pannupaistoksia aina bataatista ruusu- ja kyssäkaaliin. Suosituin kaikista lienee Paleoliittinen aamiaispannu, jota myös jauhelihashakshukaksi voitanee kutsua. Mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa mieleen heittää kesäkurpitsat lihan kaveriksi pannulle. Valmistuu todella nopeasti ja riittää ainakin yhdelle ihmiselle useammaksi päiväksi. Ja ihan hyvääkin oli! Aika lihaisaa, mutta välillä täytyykin saada vähän lihaa kasvisten ympärille.

Etkö näe reseptiä? Tämä resepti on osa Paleokeittiön Parhaat -kokoelmaa.
Saat pääsyn yli 100 suosituimpaan reseptiin tilaamalla katseluoikeuden – vain 3,90 €/kk tai 29 €/vuosi.
Tilaa ja saat käyttöösi kaikki Paleokeittiön reseptit!
Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa – ei sitoutumista.
Huom! Sivustolla on edelleen myös ilmaisia reseptejä. Uusia reseptejä lisätään Paleokeittiön Parhaisiin säännöllisesti.
Oletko jo tilaaja etkä näe reseptiä? Kirjaudu sisään klikkaamalla ”Already a paid subscriber?” -linkkiä alla.
Subscribe to continue reading
Become a paid subscriber to get access to the rest of this post and other exclusive content.
