Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Makea porkkanakakkupirtelö

Tänään on hyvä herkkupirtelöpäivä! Olen aiemmin pistänyt lasiin niin brownieta kuin omenapiirakkaakin, joten eiköhän jatketa muutaman vihreämmän vaihtoehdon jälkeen taas makeammalla linjalla ja pyöräytetä myös porkkanakakku pirtelöksi.

Inspiraationa toimi viime keväänä järjestetyn Spoonable healthy bowl -reseptikisan voittajan, Monan porkkanakakkukuppi. Pienellä viilauksella lusikoitavasta porkkanakakusta syntyi tämä pillin mentävä versio. Ja kyllä, olen edelleen sitä mieltä, että pirtelö on parasta pillistä. Eikä mistä tahansa muoviputkilosta imettynä vaan aidosta lasipillistä. Siinä vaan on sitä jotain pirtelölle ominaista tunnelmaa.

Porkkanakakkupirtelöstä saa taas mukavasti terveempää tyydytystä satunnaiseen makeanhimoon ja samalla pysyy pikkunälkäkin loitolla vähän pidempään. Mutta mun mielestä porkkanakakku nestemmäisessä muodossa ja vähän maltillisempina annoksina sopii kivasti myös jälkkäripöytään. Kun päälle kiepauttaa vielä vaniljalla maustettua ja taatelein tai vaahterasiirapilla makeutettua cashewkermaa, niin ollaan yksi askel lähempänä autenttista porkkanakakkukokemusta. Maistuu ihan varmasti myös muksuille! Niillekin, jotka eivät innostu paljaan porkkanan pureskelusta.

Ja hei, jos mieli tekee ihan oikeaa, mutusteltavaa porkkanakakkua, niin sellaisenkin ohje löytyy gluteenittomana ja sokerittomana Paleokeittiöstä! Jossain vaiheessa täytyisi vielä tsempata tuon täytteen osalta, jotta siitäkin saataisiin maidoton, paleonkestävä versio… Jos sellainen hyvä jo jostain löytyy, niin saa oikein mielellään laittaa vinkkiä tulemaan =)

Lataa hyvän ja helpon porkkanakakun ohje alta! Olen aika varma, että ihastut. Jos satut pitämään porkkanakakusta. Eiks kaikki pidä porkkanakakusta? ;) Ellei reseptisivu aukea, etkä jaksa odottaa vuoden toisen TehoPaleo -reseptivihkosen valmistumista (johon ei muuten mene enää kauan!), niin käypä Paleokaupassa pistämässä ennakkopakettia ostoskoriin. Saat samalla myös aika monta muuta paleoon tai muihin erityisruokavalioihin sopivaa ohjetta =)

Makea porkkanakakkupirtelö | TehoPaleo -reseptit 2/15

Juotavan hyviä porkkanakakkukemuja Sinullekin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.