Emäntä otti viikonloppuna jälleen kauhan kauniiseen käteen ja keitteli hiihtolomaviikkoakin silmällä pitäen iso kattilallisen tulista mausteista kasviskeittoa. Ja miksikäs ei, koska keitot ja mausteet edelleen maistuvat! Pääraaka-aine vain vaihtuu välillä =D

Tällä kertaa kattilaan päätyi parsakaali. Ei ehkä maailman kauneinta keittoa ikinä, mutta maistuvaa. Ja tietysti hirmu terveellistä! Koska kurkuma ;)
Eikä liene mitään sen parempaa kuin talsia ensin märässä lumituiskussa ja istahtaa sen jälkeen lämpöisen soppalautasen ääreen. Se vaan on… niin palkitsevaa. Suosittelen!

Olen tässä talven mittaan keitellyt sosesopan, jos toisenkin. Ja taidanpa tehdä sen vielä uudelleen ennen kuin tuoreet salaatit syrjäyttävät helpot ja nopeat keitot. Sekin aika koittaa. Kohta!
Tällä kertaa en soseuttanutkaan koko soppaa vaan jätin myös hampaille hieman töitä. Kannatti! Vaikka ei pehmeäksi keitetystä parsakaalista kauheasti riittänyt töitä hampaille, niin vähemmän mausteiset palaset tasapainottivat mukavasti tulista keittoa. Jos sileämpi soppa on enemmän sun juttu, niin ei muuta kuin koko satsi tehosekoittimeen.

Tsekkaa myös Paleokeittiön pinaattiset parsakaalikeitot…
Etkö näe reseptiä? Tämä resepti on osa Paleokeittiön Parhaat -kokoelmaa.
Saat pääsyn yli 100 suosituimpaan reseptiin tilaamalla katseluoikeuden – vain 3,90 €/kk tai 29 €/vuosi.
Tilaa ja saat käyttöösi kaikki Paleokeittiön reseptit!
Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa – ei sitoutumista.
Huom! Sivustolla on edelleen myös ilmaisia reseptejä. Uusia reseptejä lisätään Paleokeittiön Parhaisiin säännöllisesti.
Tämä resepti löytyy myös ladattavasta PALEOKEITTIÖN PARHAAT 25 -reseptivihkosesta.
SYYSETU! Saat reseptivihkosesta 15 % alennuksen koodilla SYKSY25.
Oletko jo tilaaja etkä näe reseptiä? Kirjaudu sisään klikkaamalla ”Already a paid subscriber?” -linkkiä alla.
Subscribe to continue reading
Become a paid subscriber to get access to the rest of this post and other exclusive content.
