Äitienpäivä, Lifestyle, Makeat herkut, Reseptit
Comments 2

Suklaamansikoita Äidille – raakana!

Vähän vielä eilistä Äitienpäivää. Lähinnä näin kivojen kuvien muodossa.

Tuoreet mansikat, kirsikankukat ja Äitienpäivä ne yhteen soppii! Yhdistelmä on tuttu jo viime vuodelta. Tänä vuonna vaan vaihdoin vaniljan raakasuklaaseen. Ja hei, pieni Fresita -pullo on kuin tehty kirsikan- ja omenankukille!

Raakasuklaaseen dipatut mansikat saivat vähän lisäväriä rouhituista, pakastekuivatuista mansikoista. Sopii paitsi näköön, niin myös makuun. Ja on niiiiin paleota! ;)

Palaan tähän raakasuklaan ohjeeseen myöhemmin (napsahtavan raakasuklaan ohje nyt täällä!), sillä mielessä on vielä toinen suklainen herkkupala, jossa aion hyödyntää samaa ohjetta. Raakasuklaareseptejä on pilvin pimein ja jokaisella varmasti mieleisensä, mutta tähän tarkoitukseen tarvittiin nyt suklaata, joka toimii valumatta myös huoneenlämmössä. Ja sehän toimi! Napsahtaa myös haukatessa makeasti. Vähän niinkuin temperoitu suklaa tekee. Mutta tämäpä ei olekaan temperoitu, vaan huomattavasti helpommalla metodilla valmistettu.

Kirsikankukkia oli Äitienpäivän kunniaksi paitsi pullossa, niin myös puut vaaleanpunaisina. Nää on niin upeita! Voisin tuijotella tuntitolkulla kirsikankukkien huojuntaa lempeässä kevättuulessa sinitaivas taustanaan. Tosin tällä kertaa sinitaivaalle oli eksynyt myös muutama ilmavirtojen mukana purjehtiva pilvenhattara.

Heh, onnistuinpa ikuistamaan kameraani myös tällaisen kivan ja kiireisen pörröperän =)

Ettei nyt ihan vaaleanpunaisiksi tunnelmiksi menisi tämä kuvapläjäys, niin pistetään joukkoon vähän valkoista ja vihreää. Luulin valkovuokkomättääksi, mutta kukkien lähempi tarkastelu osoitti kyseessä olevan harvinaisen laajan ja tiheän käenkaali- eli ketunleipäyhdyskunnan. Ihan loistava, jo lapsesta tuttu villivihannes naposteluun, salaatteihin ja koristeeksi. Oletko maistanut?

Ihania, vaaleanpunaisia ja valkoisia päiviä Sinunkin viikkoosi!

 

Seuraa facebookissa!   Seuraa Twitterissä!   Seuraa Instagramissa!   Seuraa Pinterestissä!   Tilaa uutiskirje!

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.