Gluteeniton, Maidoton, Reseptit, SEMIPALEO, Sokeriton, Uutiset, Valmennus, Viljaton
Jätä kommentti

Paleokeittiön Soppa&Salaatti – Iloa ja hyvää oloa kasviksista!

Soppa&Salaatti! Mitä tarkoittaa tuo mystinen sanapari, joka on kummitellut blogissa ja instagramissa jo jonkun aikaa?

Nyt aikataulun varmistuttua on vihdoin aika kertoa enemmän! Itse asiassa kirjoitin pitkät pätkät tarinaa tempauksen taustalla, mutta palaan taustoihin toisessa postauksessa. Koska kukaan järjellinen ihminen ei olisi kyennyt lukemaan sitä postausta loppuun saakka =D. Säästetään siis taustatarinat tuonnemmaksi ja mennään suoraan asiaan!

Paleokeittiön Soppa&Salatti on lyhyesti ja ytimekkäästi kaikkiaan 15 päivää kestävä facebook -ryhmävalmennus, jonka keskiössä ovat kasvispainoitteiset ruokaohjeet. Luvassa on soppaa, salaattia ja vähän pikaisia pirtelöitäkin. Kirjaimellisesti.

Ryhmän ovet avautuvat facebookissa juuri ennen vappua, perjantaina 29.4. Mutta ei huolta! Otetaan vielä vapusta kaikki irti ja aloitetaan varsinainen tekeminen heti vapun jälkeisenä maanantaina.

Aktiivisen tekemisen vaihe kestää kaikkiaan 10 päivää, jolloin kokkaillaan ja nautitaan helpoista, maukkaista ja ravitsevista kasvisruoista. Ja hoidetaan omaa hyvinvointia myös muilla keinoilla. Kukin poimii parhaat vinkit omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Kyseessä on siis lempeä hyvän olon valmennus, jonka päätähtenä loistavat herkulliset sopat ja salaatit!

Onks tää paleoo…?

Haluaisitko tämän olevan paleota?

Olen aiemmin vetänyt tiukemman linjan TehoPaleo™ -valmennuksia ja nyt pidetään pipoa pikkasen löysemmällä antamalla enemmän vapauksia toimia omista lähtökohdista ja tavoitteista käsin. Kaikki reseptit ovat viljattomia (gluteenittomia), maidottomia (laktoosittomia), sokerittomia ja palkokasvittomia. Joten joo, tämän määritelmän mukaan homma mahtuu aika kivasti paleoon(kin).

Mutta, mukana on  myös jokunen enemmän paleoystävälliseksi kuin täyspaleoon lukeutuva raaka-aine. Tällä kertaa korostaisin paleota enemmän kasviksia. Koska pääosassa OVAT kauden kasvikset! Annoksia on myös helppo tarvittaessa täydentää esim. erilaisin proteiinilähtein. Aiheesta enemmän ryhmässä =)

Luvassa on myös enemmän ohjeita ja vinkkejä kokkaukseen kuin mitä pelkkään reseptiohjeistukseen tulee kirjattua.

Onks tää mulle…?

Tää on JUST SULLE!

Soppa&Salaatti sopii kaikille hyvinvoinnista, kasvispainotteisesta kokkauksesta ja ruokailusta kiinnostuneille oli taustalla sitten mikä tavoite tahansa.

Ja ihan ehdottomasti tää on sulle, joka et aina jaksaisi miettiä, että mitä tänään, huomenna, ylihuomenna tai ensi viikolla syötäisiin! Nyt sun ei tarvitse miettiä, koska minä olen miettinyt ruokalistan valmiiksi sun puolesta.

Jos mietin aihetta omista lähtökohdistani käsin, niin koko valmennuksen idea sai alkunsa omista tarpeistani. Jo vuosikaudet on kehoni (tai mieleni ;)) kaivannut näin keväisin autoimaattisesti kevyempää, kasvispainoitteista ruokaa jonkinlaisena siirtymäriittinä talvikaudesta kesäkauteen. Aiemmin olen täyttänyt tarpeen neljän viikon, salaattipainotteisella TehoPaleo™ -puhdistuksella, mutta nyt halusin  viedä ajatusta kasvispainotteisesta syömisestä askeleen pidemmälle keskittymällä entistä enemmän kauden kasviksiin ja sisällyttämällä ruokavaliooni myös suuresti rakastamani, helpot keitot.

Voin kertoa, että olen nauttinut näiden reseptien kokkailusta ja mutustamisesta aivan äärettömän paljon. Niin herkullista, elimistöä hellivää ruokaa. Niin helposti! Mukana on ehdottomasti myös maku!

Sopiiko Soppa&Salaatti myös vegaaniruokailijoille? YES! Ohjelma on sen verran fleksiibeli, että kasvisruokailijat mahtuvat mainiosti mukaan.

Putooks paino…?

Ehkä putoaa, ehkä ei.

Näin kesän kynnyksellä monella varmasti pyörii mielessä se surullisen kuuluisa biitsikunto. Ensisijaisena tavoitteena ei ole hoikistua tai pudottaa painoa vaan keskittyä ravinteikkaaseen ruokaan. Itseltäni on soppaa ja salaattia kokkailessa karissut jokunen talvikilo, vaikka kaikenlaista härdelliä ja tapahtumaa on pukannut, ja peruspolulta on ajoittain tullut poikettua aika rankastikin. Mitään en lupaa, mutta näinkin saattaa käydä. Tosin olen myös aloittanut käymään kerran viikossa joogassa ;)

Miten homma etenee…?

Homma menee näin.

Aivan ensimmäiseksi tie vie Paleokauppaan, josta käyt poimimassa Soppa&Salaatti -paketin ostoskoriisi. Sieltä löytyvät myös spesifisemmät tuotetiedot.

Kun olet suorittanut ostoksesi niin seuraavaksi suuntaat facebookin Soppa&Salaatti -ryhmään ja klikkaat itsesi jäseneksi. Ja sitten vaan odottelet, että ryhmän avauspäivä koittaa ja emäntä nappaa sinut porukkaan mukaan. Lisää ohjeita jatkosta ryhmän sisällä. Helppoa!

Valmennus on viimeistä päivää myynnissä maanantaina 2.5.16, mutta nyt kannattaa suunnata heti ostoksille ja hyödyntää Early Bird -tarjous!

Heräsikö kysymyksiä? Ota ihmeessä yhteyttä ja kerro huolesi! Tai kommentoi tähän postaukseen tai pistä viestiä facebookin kautta.

Jos sinua kiinnostaa nähdä, mistä Paleokeittiön Soppa&Salaatti ihan oikeasti koostuu, niin käy instagramissa kurkistamassa kuvia hashtagilla #soppaetsalaatti! Uutta matskua päivittyy melkein joka päivä.

Tervetuloa mukaan kevään kivoimpaan hyvän olon kokkausryhmään!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.